Fiuk a fitymaszukulet hogyan oldódott meg akinek volt gond vele?
Kinek volt gond a fitymaval?
Hány évesen?
Közel 30 éve volt, szűk volt a vége.
Húztam, húztam, húztam amíg hátra nem ment a bőr .
Simán kézzel minden , nélkül
Fájt nagyon?
Verzet?
Ki mondta hogy úgy kell csinálni?
Hány évesen?
Hogyan csinálta meg?
Kérdező, ezernyi kérdést találsz ebben a témában már, és majdnem mindegyik alatt le van írva mit kell tenni.
De egyébként akkor neked is leírom:
1. Elmész orvoshoz, elmondod mi a panaszod, megvizsgál.
2. Elmondja mi lehet a megfelelő kezelési mód (enyhe szűkület esetén szteroidos krém és nyújtás, másik opció még a bemetszés, illetve a harmadik a körülmetélés.
3. Megkéred a dokit, hogy magyarázza el mi fog történni a beavatkozás során és mire kell figyelned.
4. Ugyanúgy gyógyul, mint minden vágott seb ha metélnek. Beduzzad kezdetben, fáj, piros lesz és lehet meleg is tapintásra. Váladékozás is előfordulhat. Általában olyan varratot használnak, ami kiesik, ennek az ideje 4-8 hét közé tehető.
Kell majd viselned kötést, nem áztathatod stb. Szimpla varrott seb kezelés szabályai érvényesek erre is.
5. Itt visszakanyarodnék a 3-ashoz, nem különleges eset a te szűkületed sem, mint írtam ezernyi kérdés van már ezzel kapcsolatban, ne tegyél fel többet ugyanarról, a kérdéseid tedd majd fel az orvosnak, mert persze lesznek, szóval szedd össze őket először magadnak.
Kedves kérdező, írj rám!
A problémádnak lehet többféle megoldása.
Az IP címet nem tudják tiltani, mert majdnem mindenkinek dinamikus IP címe van, vagyis minden újracsatlakozáskor más-más IP címet kapsz.
Lehet, hogy a cookiek alapján megy a tiltás, akkor meg azokat kell törölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!