Fiuk a fitymaszukulet hogyan oldódott meg akinek volt gond vele?
Figyelt kérdés
Kinek volt gond a fitymaval?
Hány évesen?
ma 20:27
1/12 anonim válasza:
Szia! Kisfiamnak is volt fitymaszűkülete, aztán kiderült hogy csak benőtt a fütyije. 5 évesen. Aztán az orvos széttágította neki, majd megoldódott.
2/12 A kérdező kommentje:
Hogyan tanította szét?
Hogyan oldódott meg?
Írd meg legyszives szépen kérlek részletesebb
ma 20:37
3/12 anonim válasza:
Hát azt sajnos nem tudom, mivel ki kellett mennem, de már 1 hét múlva jobban lett. A második héten már korcsolyázhatott is. (Bár nem tud) Azt hiszem az orvos valami mozgató (szét-össze) valamivel szétnyitotta neki, aztán már ki kellett mennem. De már 6 éves, és nem tudom🤣 Nagyon-nagyon sajnálom. Megkérdezhetem hány éves vagy? Hátha tudok segíteni...
4/12 A kérdező kommentje:
16 vagyok segítsen aki tud
ma 20:45
6/12 A kérdező kommentje:
Igen fáj
Nem csuszik le csak egy kicsit csuszik le eléggé szuk szerintem
ma 20:51
7/12 anonim válasza:
8/12 A kérdező kommentje:
Ezt mert én nem írtam ezeket
Én segitseget akarok kérni
Segítsen aki tud
ma 21:17
9/12 anonim válasza:
Én kb 15 évesen felràntottam, nagyon fájt de nem vérzett,és arra emlékszem,hogy fàzott ami kiszabadult ,viccen kívül.
Egyedül voltam otthon gyorsan bementem a meleg vízbe és örültem,hogy végre ott is megtudtam mosni ahol addig nem.
10/12 A kérdező kommentje:
Magadnak csináltad?
Hogyan csináltad? Mivel?
Fájt nagyon?
Nekem szuk eléggé nincs le tapadva
ma 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!