Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogy tudok így orvoshoz menni...

Hogy tudok így orvoshoz menni ha szégyenlős vagyok?

Figyelt kérdés

Hereproblémám van, így elmentem egy urológushoz. Tudtam hogy egy idősebb férfi lesz az orvos, így annyira nem voltam szégyenlős de a nők előtt szégyenlősebb vagyok.

Az urológus elküldött here-ultrahangra, azt viszont nem tudom hogy ott ezt ki fogja elvégezni, de általában nők végzik a röntgent, ultrahangot, MRI-t, szoval esélyes hogy most is ez lesz.

Hogyan tudom a szégyenlősségem legyőzni? Azért mégis csak a heréimre fog valaki zselét kenegetni hogy ultrahangot csináljon.

nov. 23. 02:50
 1/5 anonim válasza:
82%

Olyan nőgyógyászhoz járok, aki férfi - nem szívesen teszem, de nincs más opcióm.

Első alkalommal a legtöbb embernek baromi kényelmetlen, hogy ellenkező nemű vizsgálja az "övön aluli" problémáit. Talán segít, ha tudod, nem vagy ezzel az érzéssel egyedül 🙏

Mivel a vizsgálatok nem egy percesek - de jó is lenne pedig - így az idő múlása alatt hozzászoksz a helyzethez, és már nem leszel annyira zavarban. Előzetes recept sajnos nincs erre. Szokták mondani, hogy "jaj már, a doktorúr/nő ezer ilyet látott már" - de nekem például nem segített a tudat, hogy ő unatkozik :'D csakis az idő.

Sok erőt és jobbulást!

nov. 23. 04:06
 2/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ez valóban egy nehéz dolog, én a másik oldalon állok, de mindkettő helyzet kellemetlen, főleg, ha a személyzet is érzékeli, hogy szégyenlős valaki, az nyilván mindenkinek rosszabb helyzetet teremt. Ez van, ez ilyen, ezzel meg kell barátkozni. Ultrahangnál meg még problémásabb is, mert ketten vannak bent. Ezért is egyébként az a legjobb, ha az urológus végzi az ultrahangot is helyben, de sok esetben sajnos nincs erre lehetőség, esetleg magánban.
nov. 23. 09:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Az asszisztens aki bent van ilyenkor nem szokott figyelni. Az utóbbi időben sajnos többször is mennem kellett, és egyik esetben sem figyelt, hanem gépelt.
nov. 23. 12:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Az orvos számára Te csak munkadarab vagy...
nov. 23. 13:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Arra gondolj, hogy neki a munkaja csak ilyen vizsgalatokbol all, es meg erekcio is elofordul.

Szerintem az ember a munkahelyen es munkaidoben kepes masik uzemmodba kapcsolni, amikor vizsgal, tenyleg munkatargy a tested.

nov. 23. 18:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!