Hogy tudok így orvoshoz menni ha szégyenlős vagyok?
Hereproblémám van, így elmentem egy urológushoz. Tudtam hogy egy idősebb férfi lesz az orvos, így annyira nem voltam szégyenlős de a nők előtt szégyenlősebb vagyok.
Az urológus elküldött here-ultrahangra, azt viszont nem tudom hogy ott ezt ki fogja elvégezni, de általában nők végzik a röntgent, ultrahangot, MRI-t, szoval esélyes hogy most is ez lesz.
Hogyan tudom a szégyenlősségem legyőzni? Azért mégis csak a heréimre fog valaki zselét kenegetni hogy ultrahangot csináljon.
Olyan nőgyógyászhoz járok, aki férfi - nem szívesen teszem, de nincs más opcióm.
Első alkalommal a legtöbb embernek baromi kényelmetlen, hogy ellenkező nemű vizsgálja az "övön aluli" problémáit. Talán segít, ha tudod, nem vagy ezzel az érzéssel egyedül 🙏
Mivel a vizsgálatok nem egy percesek - de jó is lenne pedig - így az idő múlása alatt hozzászoksz a helyzethez, és már nem leszel annyira zavarban. Előzetes recept sajnos nincs erre. Szokták mondani, hogy "jaj már, a doktorúr/nő ezer ilyet látott már" - de nekem például nem segített a tudat, hogy ő unatkozik :'D csakis az idő.
Sok erőt és jobbulást!
Arra gondolj, hogy neki a munkaja csak ilyen vizsgalatokbol all, es meg erekcio is elofordul.
Szerintem az ember a munkahelyen es munkaidoben kepes masik uzemmodba kapcsolni, amikor vizsgal, tenyleg munkatargy a tested.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!