Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Srácok másnak se fér el a...

Srácok másnak se fér el a pénisZe a fecskealsóban? 17/f

Figyelt kérdés
Régen kényelmes volt aztán át pártoltam boxer viseléshez, majd nemrég újból vettem párat de pubertás utáni hímtagom (15puhán) sehogy se tud bele férni. Másnak is volt ilyen problémája? Vagy a fecske alapból a kisebb péniszünknek jó?

nov. 22. 15:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
58%

Hát számomra a fecske nagyon kényelmetlen, kb 12 éves korom óta csak boxert hordok. Kényelmesebb is és nem szorít annyira, mint a sima fecske, bár nekem átlagos méretű a farkam.

17F

nov. 23. 12:17
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
A fecske elsősorban a lógó típusú herezacskóval rendelkezők számára előnyös. Egyébként a fecske alsóneműk szabása is eltérő, a megfelelő szabásút kell kiválasztani, amelyik engedi a nagyobb csomag befogadását.
nov. 23. 13:08
 13/19 anonim ***** válasza:
49%

A feszülős boxer szerintem sokkal kényelmesebb ilyen esetben.

És a lógós fajta herékhez is az a jobb szerintem.

nov. 23. 13:47
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Kb masfel eve hagytam abba a vizilabdazast. Ott fecsket hordtunk es az utolso egy evben volt mar olyan hogy ha jobban szetnyitottam a labam a vizben, akkor kibukott belole, meg az aljanal is picit belehetett latni.

Altalaban boxert hordok de volt hogy vettem fecsket, csak a meret kicsi volt es nem volt kenyelmes, szoval azt nem is hordtam.

17F

nov. 25. 16:53
 15/19 anonim ***** válasza:
14-es, hol bukott ki belőle? 🤓
nov. 26. 14:08
 16/19 anonim válasza:
100%
En fecsket es boxert is hordok es azt tapasztaltam hogy valoban kisebb a fecskeben a hely, de az nem azt jelenti hogy csak kis farkuak hordjak. Nekem is atlagos a meretem. 16f
nov. 26. 17:51
 17/19 anonim ***** válasza:
82%
Eggyel nagyobb kell mint boxerből és kényelmesen elfér benne a nem kis farkam is.
dec. 1. 16:25
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem sem gondolom h olyan kicsi, de simán elfér, szerintem ez nem igaz, max nagyobb méret kell eggyel.
jan. 5. 19:22
 19/19 anonim ***** válasza:
Így van, ahogy írod 18as, bőven elfér egy számmal nagyobban
jan. 5. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!