Srácok másnak se fér el a pénisZe a fecskealsóban? 17/f
Figyelt kérdés
Régen kényelmes volt aztán át pártoltam boxer viseléshez, majd nemrég újból vettem párat de pubertás utáni hímtagom (15puhán) sehogy se tud bele férni. Másnak is volt ilyen problémája? Vagy a fecske alapból a kisebb péniszünknek jó?nov. 22. 15:05
2/19 A kérdező kommentje:
Én régen nagyon szerettem mert kényelmes voklt és ha most nem lenne ez a probléma még mindig azt hordanék de így nem megy
nov. 22. 15:10
3/19 anonim válasza:
Valószínűleg a fecske méretével/fazonjával van a gond.
Illetve az is lehet, hogy a boxer után fura, hogy ez szűken tartja.
Viszont semmi esetre sem a farkad akkora, hogy ez okozza problémád.
4/19 anonim válasza:
ha teljesen puhán csak maga a löttyedt bőr kitesz 15 centit, az kábé világrekord.
de ha komoly a kérdés, én direkt 2-3 mérettel nagyobb fecskét szoktam venni, és úgy elfér minden (de a zacskó kényelme szokott lenni a kritikus pont).
5/19 anonim válasza:
Váltva hordok fecskét és boxert, szerintem semmivel nincs kevesebb hely a fecskében a farkamnak, mint egy boxerben. (Még akkor se, ha nem 11-12 cm közötti, hanem 15 centi hosszú hímtaggal áldott meg valakit a sors.)
6/19 anonim válasza:
Ne akarj fecskét hordani, ritka undorító.
7/19 anonim válasza:
ha nem férek el egy ruhadarabban, akkor az nem az én méretem... túl kicsit vettél
8/19 Eöske janeszka21 válasza:
Kamuznak a fecske a kis bigunak való a nagynak a boxer
9/19 anonim válasza:
Hát ha tényleg lankadtan 15 cm a farkad, nem csoda, az tényleg nagyon nagy lankadt méretnek számít.
10/19 anonim válasza:
Nekem is 15 cm környékén van lankadtan nekem el se fér fecskében szóval nem is hordok inkább boxeren kívül mást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!