Már sokadszor tapasztalom férfiként. Az érezelmi kapcsolat elmélyülésével a libidóm durván csökken. Más is járt így?
40-es férfi vagyok. Volt már nagyon hosszú (10+ éves), és sok rövidebb (1-2 éves) párkapcsolatom.
Kivétel nélkül (!!!), mindben a következőt figyeltem meg. Ahogy a kapcsolat mélyül, és az az igaz mély szerelem, kötődés kezd kialakulni, a szexuális teljesítményem durván visszaesik. Akár hónapokon belül. És nem, nem a rajongás hiánya. Pár hónap múlva is rajongok a párom minden porcikájáért, hogy a közelében legyek, hogy megérinthessem, érezzem az illatát, a szívdobbanását. Sőt menjünk bele a ezexuális részébe: hogy punciját láthassam, érezhessem, megérinthessem, megpuszilhassam.
Azonban behatolásnál már nincs az az erős erekció (vagy nehezen megtartható). De az a vágy sem ugyanaz már, mint az első hetekben. Sőt.. beindul a szex "elkerülése", hiszen akkor nem lesz "kudarc". Nagyon durva, rossz érzés.
Viszont ha olyan csajjal vagyok (nyilván amikor egydülálló vagyok), ahol nincs mély érezelem. Futó kaland, vagy egy lány baráttal "rekreációs" szex. Ott aztán nincs probléma... kis szünetekkel akár órákig is megy reszelés. Tehát nem hormonális, vagy testi probléma ami nálam fennállhat. Hanem lelki.
Önvizsgálatnál valami hasonlót érzek: Egy párkapcsolaton kívüli szexnél, nem érzem annyira hogy meg kell felelnem. Csak a szex élvezetéről szól. Csak a jól "m3gb@szh@ssam" érzés.
Viszont mály párkapcsolatban, a párom igényeit szinte mindig magam elé helyezem. Ez pedig valamifajta teljesítménykényszert okoz. Ott már agyalok, hogy neki kell hogy jó legyen. Jó vagyok-e neki. Jó-e neki a szex. Mert imádom, mert szeretem. De ez meg így brutál megöli a libidót. És itt még nem a "megunásról" van szó. Hiszen nálam 2-3 hónap után már érezhetően hanyatlik a libidó. A "meugunás" állítólag évek után szokott bekövetkezneki. És a megunást én sem érzem, hiszen minden procikája izgat még.
Más is járt így? Talált megoldást?
Esetleg próbáltál a pároddal beszélni, hogy neki is jó a szex. Ha pozitív visszajelzést kapsz akkor jobban érzed magad lelkileg és a teljesítmény is jobb lesz.
Meg kemény maradsz :)
Leirnád itt vagy privátban amit írtál, hogy neked milyen az a
Csak jól megb.szh.ssam érzés?
Mit érzel olyankor?
Szerintem ez valami kötődési probléma, egy jó pszichológus tud segíteni, feltárni az okát.
Nálad blokkolja az érzelem a szexualitást
A barátnőd mit szól a “puhapöcs”’periódusodhoz, gondolom érzékeli és elkeseríti csak nem mondja.
Ha másokkal is szexelsz, a barátnőddel párhuzamosan akkor nem szereted, hiszen írod, hogy szoktál “lányhaverrel” rekreációs szexet folytatni.
Lehet arról van szó, hogy miután érzed, hogy megkaptad már nem kihívás és eldobnád mint a megunt játékot. Csak addig érdekes ameddig úgy érzed, hogy nem tudod mit érez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!