Jelenleg 26 éves férfi vagyok, van egy olyan problémám, hogy régen 5 éve volt egy kapcsolatom akitől elkaphattam valami fertőzést, az odáig a szex olyan volt, hogy az első menet az 2 perc volt kb. ez máig sem változott, viszont az odáig hogy elkaptam valamit, tudtam rögtön akár még 2 menetet is ráhúzni. De utánna hogy elkaptam a jelenség az volt, hogy mintha viszketne a húgycsövem, főleg a makk közelébe, pisilésnél pedig égett. Az érzékenysége a mai napig megmaradt sőt néha fáj is amikor elélvezek. Az első menet után ha nem fáj mert nem mindig fáj az elélvezés akkor is csak nagyon ritkán tudom folytatni a második menetet és azt is csak nyögve nyelősen sokszor már félig lankadtan. Nem hogy egymás után rögtön 3 menet... És az a baj, hogy a 2 percesség ugyanúgy megmaradt. Volt már valakinek hasonló problémája? Ha igen akkor mi segített? Tudom orvos kéne, de amennyire lehet el akarom kerülni azt, hogy megnézzék turkálással a prosztatámat. Meg hogy lehet hogy 5 éven keresztül még mindig megvan a tünet? Néha jobb néha rosszabb. Nemrég néztek vérképet, meg vízelet mintát ilyen általános vizsgálat de az nem írt semmilyen eltérést. Vagy lehet olyan gyulladás is amit nem mutat ki?
A szexuális fertőzés a menet hosszúságán nem változtat, ahogy a menetek számán sem.
Az hogy elkaptál valamit és nem mentél vele orvoshoz, az a te saját idióta felelőtlenséged, aminek köszönhetően akár a partnereid közül meg is fertőzhettél valakit. Továbbá ennek köszönhetően akár prosztata problémát is csinálhattál magadnak, amit ha nem kezelnek időben, akkor nehéz teljesen kigyógyulni és sokaknak nem is sikerül.
Szóval ahelyett hogy tovább folytatod a töketlenkedést és minket fárasztasz a badarságaiddal, helyette menj orvoshoz.
nov. 20. 18:46
2/8 A kérdező kommentje:
Azóta csak 1 partnerem van már 4 éve szóval nem fertőztem meg senkit. Vízelési vagy alhasi problémám nincsen. Lehet olyan problémám van csak ami csak a férfiakra gyakorol hatást és az se biztos hogy attól kaptam el bárhol máshol is elkaphattam. Lehet csak lappang a szervezetemben és csak egy sima húgyuti fertőzés, de ha elmegyek urulógushoz így is úgy is felnyúlnak amit nem akarok.
nov. 20. 19:25
3/8 anonim válasza:
Őszintén valljuk be, hogy kb 0 fogalmad van a dolgokról, mind a fertőzések menetét, és a vizsgálat menetét illetően is.
De tudod mit? Ne menj orvoshoz, de akkor itt se nyafogj.
nov. 20. 20:23
4/8 anonim válasza:
Leszarjuk
nov. 20. 20:35
5/8 Oldfire válasza:
Több éve van panaszod és nem mentél orvoshoz?
Gratulálok.
nov. 21. 07:04
6/8 anonim válasza:
Wow, igazi főnyeremény vagy...
nov. 21. 08:01
7/8 anonim válasza:
Ha nem a prosztatával van gond, nem azt fogja vizsgálni. Nagyon gáz, hogy fertőzésed van ha van, fertőzöl másokat tovább. Beteg vagy de nem csak a gatyádban van gond.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!