Kb 1 hete reggelente nem áll fel, miért?
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok es azt vettem eszre, hogy mostanában nem áll fel reggel, illetve nagyon fáradt szoktam lenni. Sok koffeint is fogyasztok 2 hete napi kb 300-400mg, de az előző heten csak napi 150-200mg fogyasztottam. Mar kb 17-18 napja nem vertem ki. Napi 6 órát alszok hétvégén pedig 8-9 órát. Heti 2x eszek lilahagymat,fokhagymat szinte mindennap, illetve egy pici gyömbért minden reggel. Vajon azért nem szokott reggel erekciom lenne mert alacsony a tesztoszteron szintem vagy más a probléma?ma 08:45
1/5 A kérdező kommentje:
Illetve szoktam kondiba jarni heti 2x es még otthon is edzek.
ma 08:47
2/5 anonim válasza:
A kondit cseréld bringára, hidd el állni fog az, ha jó csajok után tekersz!
3/5 anonim válasza:
A bringa pont hogy negatív hatással van a férfiasságra (impotenciat is okozhat ha nem megfelelő az ülés)
4/5 anonim válasza:
Semmit nem jelent az, hogy reggelente nem áll fel. Van, hogy nekem se áll fel, mégis tudok nemi életet élni. Amikor kell akkor álljon fel az a lényeg.
5/5 anonim válasza:
Több oka is lehet, de nem valószínű, hogy így marad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!