Hol kell viagrát feliratni?
Figyelt kérdés
Van egy olyan bajom, hogy nem áll fel. Vagyis nem tartósan. A körzeti dokinál nem akarom feliratni, mert az ismer. Égés lenne. Van olyan, hogy magán háziorvos? Vagy menjek el egy urológushoz? S az felírja, mindenféle kérdezősködés nélkül?ma 09:28
1/4 anonim válasza:
Normális urológus sem ír fel gyógyszert bemondásra. Minimum kikérdez.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát most mondjam el a dokinak, hogy benne vagyok a csajba, azt belankadok közben. Persze ilyenkor azt szoktam kamuzni a csajnak, hogy elmentem azt azért. Az meg visszakérdez, hogy - máris? Nem mondhatom, hogy csak belankadtam. De utána rövid idő múlva újra áll.
ma 13:10
3/4 anonim válasza:
Igen, el kell mondani a dokinak.
Több dologtól is lehet. Vagy nem elég szűk a csaj, vagy a póz nem jó teljesen számodra, vagy rossz az állóképességed és edzeni kellene, vagy akár szívprobléma is lehet.
Szóval nem éri meg kamuzni, nem éri meg titkolózni a doki előtt és a kivizsgálástól pedig semmi bajod nem lesz.
Egyébként ha lankadsz, akkor kiveszed, és izgatod szájjal addig amíg újra kemény nem leszel majd folytatod. Ez mondjuk lehet egy megoldás amíg dokihoz nem mész.
4/4 A kérdező kommentje:
De az nem jó, mert a szájába is lelankadok a csajnak. Mondjuk évek óta Xanax függő vagyok. Ez is lehet az oka.
ma 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!