Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért csak az egyik oldalt...

Miért csak az egyik oldalt ritkul a hajam?

Figyelt kérdés

Nagyjából 2 éve vettem észre, hogy a fejtetőn elkezdett visszahúzódni a hajvonalam, de csak az egyik oldalt és most 2 év után egy szép kis foltban már meg is ritkult annyira, hogyha felülről jön fény akkor teljesen látni azt a kis lyukat. Voltam hajdiagnosztikán ott azt mondták, hogy azon a területen gyulladt a fejbőröm és javasolták az orvosi kivizsgálásokat. Elmentem vérvételre, pajzsmirigyemet is vizsgáltak, de nem mutatott ki egyik lelet se elváltozást, minden rendben volt. Fogaim is épek, nincs lyukas fogam. Mitől lehet ez a fajta hajritkulás, hogy csak az egyik oldalt történik? Előre is köszi a válaszokat.

(Ja és használok koffeines sampont és hajszeszt is, illetve vitaminokat is szedek rendszeresen)

nov. 14. 08:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet ez bőrgyógyászati dolog is, amire írnak fel valamit
nov. 14. 09:48
 2/2 anonim ***** válasza:
A foltos hajhullást általában a szervezetben levő góc okozza. Akkor viszont gyorsabban történt volna, nem két éve húzódna. Fog akkor is lehet gócos, ha nem lyukas. Ha nő vagy nőgyógyászati oka is lehet. Menj el bőrgyógyászatra, ill. több orvoshoz, "több szem, többet lát".
nov. 17. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!