Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mitől lehet fürdés után...

Mitől lehet fürdés után röviddel kellemetlen szagú és váladékos a pénisze?

Figyelt kérdés
Összejöttem 3 hete egy 22 éves pasival és most először aludtunk együtt. Zuhanyzás után bújtunk ágyba, de kiábrándító volt hogy erős kellemetlen szaga volt a péniszének és a bőrt felhúzva nagy mennyiségű fehér váladék volt rajta. Gyorsan túl estem a dolgokon és az aktus végére letisztult és már szájjal befejezni is kellemesebb volt. Viszont reggel újra még erősebb szag és még több fehér váladék várt. Mi okozhatja ezt nála és mit lehet tenni hogy kellemesebb legyen az együttlét?

nov. 10. 11:33
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
83%
Talán meg kéne mosnia... Letisztult, mert beléd került a szmegma... Undorító. Miért nem szóltál neki, hogy mossa meg normálisan?
nov. 10. 11:40
 2/28 A kérdező kommentje:

Hát nem találkoztam még ilyen helyzettel és meg is lepődtem. Aktus előtt zuhanyoztunk amúgy kb. fél - 1 órával, meg az exeimnél reggel se volt ilyen, szóval nem gondolnám hogy nem mosta meg rendesen.

Maga a behatolás jó volt de az orális szex az teljes csalódás :(

nov. 10. 11:45
 3/28 anonim ***** válasza:

Maga a behatolás jó volt de az orális szex az teljes csalódás :(

Miért nem volt jó?

nov. 10. 11:49
 4/28 A kérdező kommentje:
Mert végig éreztem a kellemetlen szagot. :(
nov. 10. 11:52
 5/28 anonim ***** válasza:
Nincs fertőzése?
nov. 10. 11:54
 6/28 anonim ***** válasza:
Akkor valószínűleg nemi beteg.
nov. 10. 11:54
 7/28 A kérdező kommentje:
És létezik hogy arról nem tud? Azt mondta hogy nincs betegsége.
nov. 10. 11:55
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Vagy nemibetegség vagy gombás vagy bakteriális fertőzése van, szóval el kellene menni a bőrgyógyászatra vagy magán úton bőrgyógyászhoz.
nov. 10. 11:56
 9/28 anonim ***** válasza:

7.

Latod!

nov. 10. 11:56
 10/28 A kérdező kommentje:
Hát és ezt hogy tudnám neki jelezni hogy ne legyen kellemetlen. Plusz ha betegsége van akkor mennyi az esélye hogy elkaptam tőle?
nov. 10. 11:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!