Derékfájdalom okozhat herefájdalmat?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Sajnos gerincferdülésem van és hanyagtartásom is, emiatt nagyon sokszor fáj a hátam, illetve a derekam is elég gyakran. Okozhat szerintetek ez herefájdalmat? Pár hónapja kezdődött ez a jellegzetes “szorító” herefájdalom, voltam is már vele urológusnál, mindent a lehető legnagyobb rendben talált. Azonban vissza-vissza tér ez a tompa “fájdalom” azóta is. Most is napok óta fáj. Farmert már egyáltalán nem is hordok, csak bő melegítőnadrágokat. Én a derékfájdalom miatt gyanakodok rá, hogy az okozza ezt az egészet, mivel soha nem volt azelőtt ilyen jellegű problémám. Ti mit gondoltok?tegnap 12:20
1/7 anonim válasza:
Az idegek mindent áthálóznak, ha az orvos nem talált semmit, akkor lehetséges. Vizelet teszt is volt? Felfázás kizárva?
2/7 A kérdező kommentje:
Vizelet teszt nem volt, viszont májusba voltam laborba akkor volt. Nem találtak semmi kórosat.
Felfázás kizárva, igen.
tegnap 12:55
3/7 anonim válasza:
Okozhat, igen! Épp ma beszéltem erről egy ismerőssel, hogy neki így volt.
Nekem érzésre a petefészkem fájt nagyon, görcsölt, a kórházban meg vastagbélgyulladásra kezdtek vizsgálni.
Semmit nem találtak.
Mozgásszervi. Elmentem egy gyógymasszázs-terápiára, ott mondta a masszőr, hogy attól, hogy a derekammal van baj, simán fáj elől.
Zsibbad a lábad amúgy?
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! :)
Néha szokott csak.
tegnap 13:00
5/7 anonim válasza:
Mert állítólag a lábzsibbadás tipikusan derékproblémától van.
6/7 anonim válasza:
Okozhat, nekem rendszeresen ettől fáj. A hát, és a combok nyújtása sokat segít a dolgon
7/7 anonim válasza:
Sajnos nekem is volt hasonló. Úgy vettem észre, hogy sugárzó fájdalom, hogy egy oldalra fordulás közben elmúlt. De azt jól tetted, hogy megnézetted. Én is így tettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!