Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A rendészeti alkalmasságin...

A rendészeti alkalmasságin tényleg teljes tesi vizsgálat van?

Figyelt kérdés
rendészeti, alkalmassági

tegnapelőtt 13:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
14%

10

Kérdezz meg random 10 férfit, hogy mit gondolnak róla...

Ez nem szegénységi biznyítvány kérdése, hanem az önbecsülésé. Tégen nem érdekel/zavar, ha egy idegen turkál a végbeledben, engem igen. Eddig sikerült elkerülnöm, remélem, ez így is marad.

tegnap 16:29
 12/21 anonim ***** válasza:
72%

hát örökre nem kerülheted el, mert az elég nagy kockázat lenne. pont a napokban tudtam meg egy ismerősünkről, hogy ő is ilyen volt egész életében, sőt, szerintem orvos se nagyon látta, aztán hops, a semmiből egyszer csak jött egy prosztatarák, de már nagyon átterjedten mindenhova, és most már le is bénult, csak feküdni tud. hát királyság. és pedig azt mondják, onnan terjedt szét a gerincére meg mindenhova.

szóval ... vannak dolgok, amiket muszáj, mert gáz lenne így járni.

tegnap 17:12
 13/21 anonim ***** válasza:
72%
én bevállaltam huszonévesen egy végbéltükrözést tb-s keretek közt bódítás meg minden nélkül, mert abban a helyzetben az orvos indokoltnak látta. azóta valahogy átértékeltem magamban hogy félre tudjam tenni a hiúságom bizonyos helyzetekben
tegnap 17:59
 14/21 anonim ***** válasza:
72%

Pedig ez a szegénységi bizonyítványod, mert az önbecsülés és sztereotíp begyepesedett dogmák mögé rejtőzve lázítasz másokat ez ellen a vizsgálat ellen.

Ez egy orvosi vizsgálat, amelyben ez egy pár másodperces bevett eljárás, szóval nem, ebben nem sérül az önbecsülése egy normálisan gondolkodó embernek. Ennyi erővel ugye a nők se menjenek nőgyógyászhoz, mivel ún. kacsa és más egyéb eszközök is előkerülnek, amik sokkal durvábban hathatnak a lelkielkre, mégsem hisztiznek, mivel tudják hogy ez egy vizsgálat és ez egy természetes része annak.

Az hogy én a nagy macsó férfi vagyok, nekem még orvos sem nyúl fel 1 ujjal sem, mert akkor már nem vagyok igazi férfi gondolkodás a szíved joga, viszont másokat ezzel paráztatni, lázítani a vizsgálat ellen már nem kellene.

tegnap 18:02
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

12

Remélem, elkerülhetem. 50 + vagyok, de nem voltam, és nem is szándékozom menni. Bízom benne, hogy nem lesz prosztata rákom.

14

Mindegy, hogy hány másodperc, nem azon múlik. Már a rendelő ajtajához sem mennék el, annyira gáz. A szégyen megölne, ha egy ismerősöm, vagy diákom ott látna. A nők közül is nagyon sokan nem járnak, a párom sem, szerencsére huszon éve semmi olyan gondja nem volt, ami indokolta volna. Szörnyű lenne, ha így meg kellene aláznia magát, és eltűrni az általad is leírt vizsgálatokat.

Végül pedig nem, nem vagyok macsó. Egyszerűen az önbecsülésem tiltakozik az ilyesmi ellen.

tegnap 19:33
 16/21 anonim ***** válasza:
78%

Remélem érzékeled, hogy semmi esetre sem érett és felnőtt a gondolkodásod. Az hogy szégyenként élsz meg egy orvosi vizsgálatot, na az a szégyen. Így gondolkodni, erre buzdítani másokat, na az szintén szégyen. Diákjaid? Egy ilyen ember nevel, tanít másokat. Orvoshoz menni az élet része. Plusz miért is kellene mások orrára kötni, hogy miért vagy ott?

Remélem azért tisztában vagy azzal, hogy az urológus kiválasztószervrebdszerrel is foglalkozik, konkrétan vese és húgyutak. És az a durva, hogy a saját magad által felállított röhejes önértékelési szabályaid miatt akarsz másokat is erre buzdítani. Egy hatalmas vicc vagy. Nekem a helyedben emiatt égne a bőr a képemről, nem azért mert urológushoz kell menni.

Alapvetően nem vagyok rosszindulatú, de az ilyen gyökereknek, mint amilyen te is vagy szívből kívánom, hogy szembesülj ezzel a vizsgálattal és utána átérteld azt a pár másodpercet.

tegnap 19:55
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

16

De igen; rosszindulatú vagy.

Igen; vannak diákjaim. Középiskolában tanítok. Ennek semmi köze a munkámhoz.

Orvoshoz menni - számomra - a gyengeség jele. És amúgy sem bízom bennük egy fikarcnyit sem.

tegnap 20:13
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Dehogynincs köze a munkádhoz. Ha beteg egy diák vagy panasza van, akkor a te szemléleted szerint nem kell orvoshoz menni, mert ciki, meg csak gyenge emiatt. Emiatt a dolog miatt, te már kategórizálod is a gyereket.

Nem, nem vagyok rosszindulatú, csak neked kívánom ezt, hogy felnyíljon a szemed.

Bár végülis ha jobban belegondolok, akkor szenvedj nyugodtan, nem nekem fáj.

De azért csakhogy mennyire szörnyű az orvosi kivizsgálás, mennyire vagyok gyenge amiatt, mert elmentem egy teljes urológiai kivizsgálásra:

A végeredmény az lett, hogy cisztát találtak a herémen. Egyelőre el van, de innentől kezdve figyelni kell, rendszeresen vizsgálatra kell majd mennem. Ha növekszik és/vagy elkezd tüneteket produkálni, akkor műtét. Na ezért FONTOS mindent megnézetni ha már van rá lehetőség, ezért fontos orvoshoz menni, és ezért nem gyengeség, mert persze lehet létezni a boldog tudatlanságban,csak egyszer a kicsi, számodra észrevehetetlen dolog egy idő után okozhat észrevehető nagy bajt, ami már lehet késő lesz.

Szóval szerintem én itt be is fejeztem, nem foglak, nem is akarlak meggyőzni az orvosi kivizsgálás fontosságáról, de ha lehet kérni, főleg ha tanár vagy, akkor ne lázíts másokat ellene.

tegnap 20:36
 19/21 anonim ***** válasza:
52%

18

Jobbulást kívánok, őszintén. Remélem, nekem nem lesz ilyen gondom.

tegnap 20:51
 20/21 anonim ***** válasza:
Here- es fitymavizsgalat van, mert ez resze az altalanos urologiai szuresnek.
tegnap 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!