A rendészeti alkalmasságin tényleg teljes tesi vizsgálat van?
A mi iskolánkból senkin nem mutatták be a bábtudásukat az urulógusok. Mert az urológiai vizsgálat az valamiért kötelező.
Míg másik iskolából azt hallottam, hogy ott az összes diák kesztyűbáb lett. De ugye nem ugyan ahhoz az orvoshoz mentek és van olyan orvos aki egy 17 éves fiúnál nem érzi szükségességét prosztata vizsgálatnak.
3
De ilyen fiatalon teljesen felesleges. Csak a megalázásról szól az egész.
6
Ez totál rendben van!
A kérdés továbbra is az, hogy mi indokolja a prosztata vizsgálatot 17-18 éves fiataloknál. Semmi.
Egy 17-18 évesnek is lehet bármilyen problémája, akár a prosztatájával is. Mivel a többség szerintem már él nemi életet, így lazán bejátszhat fertőzés, de egy sima felfázáshoz is összeszedhet bármilyen bakteriális fertőzést kortól függetlenül.
Azzal pedig hogy az embert normálisan kivizsgálják, és legalább tudja hogy mi a helyzet, nem gondolom hogy problémát vagy vitatémát kellene hogy okozzon.
Ennek az egésznek sokkal nagyobb a füstje, mint a lángja. A fő probléma az, hogy sokan tabuként kezelik, riogatják az embert, cikizik emiatt, hogy felnyúlnak és ez már meleg dolog stb, és ez a fajta viselkedés az, ami miatt szégyenérzet keletkezik sokakban, mivel az van súlykolva, hogy ez ciki, meg ezzel már nem leszel igazi férfi. Az ánuszod és a prosztatád is a tested része, azt is meg kell vizsgálni.
Szerintem a felesleges vitát be lehet fejezni, mert ennek bocs, de nincs értelme.
8
Rendben, te így gondolod, szerintem pedig megalázó, és teljességgel felesleges. Én inkább más munkahelyet keresnék, de nem alázkodnék meg így, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!