Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A rendészeti alkalmasságin...

A rendészeti alkalmasságin tényleg teljes tesi vizsgálat van?

Figyelt kérdés
rendészeti, alkalmassági

tegnapelőtt 13:22
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
57%
Úgy érted.ujjazás?
tegnapelőtt 13:24
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

A mi iskolánkból senkin nem mutatták be a bábtudásukat az urulógusok. Mert az urológiai vizsgálat az valamiért kötelező.

Míg másik iskolából azt hallottam, hogy ott az összes diák kesztyűbáb lett. De ugye nem ugyan ahhoz az orvoshoz mentek és van olyan orvos aki egy 17 éves fiúnál nem érzi szükségességét prosztata vizsgálatnak.

tegnapelőtt 13:32
 3/21 anonim ***** válasza:
78%
Semmi bajod nem lesz attól, hogyha ujjal is megnéz. Kb 3 mp-ig tart.
tegnapelőtt 14:20
 4/21 anonim ***** válasza:
39%

3

De ilyen fiatalon teljesen felesleges. Csak a megalázásról szól az egész.

tegnapelőtt 15:02
 5/21 anonim ***** válasza:
57%
az se utolsó. elvégre egy rendészetin ahola hierarchia és az enegdelmesség a lényeg, ez lesz a minimum.
tegnapelőtt 16:46
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
rendészetin amúgy is komolyabban veszik az egészségügyis dolgokat, ismerősnek aki tűzoltó 30valahány évesen 140 feletti egy kicsivel volt a vérnyomása, felírták a napi fél szem gyógyszert
tegnapelőtt 23:06
 7/21 anonim ***** válasza:
70%

6

Ez totál rendben van!

A kérdés továbbra is az, hogy mi indokolja a prosztata vizsgálatot 17-18 éves fiataloknál. Semmi.

tegnap 10:13
 8/21 anonim ***** válasza:
78%

Egy 17-18 évesnek is lehet bármilyen problémája, akár a prosztatájával is. Mivel a többség szerintem már él nemi életet, így lazán bejátszhat fertőzés, de egy sima felfázáshoz is összeszedhet bármilyen bakteriális fertőzést kortól függetlenül.

Azzal pedig hogy az embert normálisan kivizsgálják, és legalább tudja hogy mi a helyzet, nem gondolom hogy problémát vagy vitatémát kellene hogy okozzon.

Ennek az egésznek sokkal nagyobb a füstje, mint a lángja. A fő probléma az, hogy sokan tabuként kezelik, riogatják az embert, cikizik emiatt, hogy felnyúlnak és ez már meleg dolog stb, és ez a fajta viselkedés az, ami miatt szégyenérzet keletkezik sokakban, mivel az van súlykolva, hogy ez ciki, meg ezzel már nem leszel igazi férfi. Az ánuszod és a prosztatád is a tested része, azt is meg kell vizsgálni.

Szerintem a felesleges vitát be lehet fejezni, mert ennek bocs, de nincs értelme.

tegnap 11:05
 9/21 anonim ***** válasza:
0%

8

Rendben, te így gondolod, szerintem pedig megalázó, és teljességgel felesleges. Én inkább más munkahelyet keresnék, de nem alázkodnék meg így, az biztos.

tegnap 12:15
 10/21 anonim ***** válasza:
71%
Az hogy te megalázónak tartod, az a te saját szegénységi bizonyítványod. Nem leszel a vizsgálattól kevésbé férfi, ettől a hisztitől, és felesleges lázítástól viszont szánalmasabb annál inkább.
tegnap 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!