Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mitől lehetett halszagú a farkam?

Mitől lehetett halszagú a farkam?

Figyelt kérdés

Kb 1 hete volt, nagyon rosszul lettem, nem volt az orrom eldugulva, de egy fél napig mintha a tüdőm nem tudta volna normálisan feldolgozni az oxigént, vagy máskor ha levegőt vettem akkor égett a tüdőm. Azt hittem megfulladok. Utána 1-2, napra a veséim fájtak nagyon, főleg reggelre, és nagyon büdöset, meg barnás rózsaszíneset vizeltem, gondolom véres volt, talán felfázhattam.

Viszont amikor ez a vizelet jött, akkor a farkam nagyon brutálisan halszagú lett. Ilyet akkor éreztem eddig, ha az L Karnitint túladagoltam, arról olvastam is hogy okozhat ilyen tünetet, de vagy fél éve nem használtam. Kaja is ugyanaz volt mint máskor, egyszerűen nem értem. Azóta persze elmúlt, de napokig halszagú volt, de nagyon. Mitől lehetett?

okt. 25. 07:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Betegség okoz megváltozott szagokat, ez normális. Főleg ha felfáztál. Nekem betegen nagyon sűrű a pisim, erős ammónia szagú. De abban nincs baci. Nálad a vizelettel is ürül jelenleg.
okt. 25. 07:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Amugy mellekesen nem covidos lettel?
okt. 25. 11:48
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Pontyot enni szokták nem megdugni
okt. 25. 14:05
 4/9 anonim ***** válasza:

A vizelet valószínűleg nem hal, hanem a vér miatt inkább vas szagú volt.

Háziorvosnál jártál? Csak mert kellene beutaló minimum egy tüdőröntgenre, illetve időpontot kérni urológiára, mert a vesefájdalom és véres vizelet semmilyen szinten nem normális.

okt. 25. 15:33
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem mentem dokihoz vele, pár nap alatt elmúlt, csak furcsálltam, mert eddig is voltam már megfázva, de ilyen még sose fordult elő.
okt. 25. 19:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Halszagnál májprobléma, máj túlterheltsége méreganyagokkal.
okt. 25. 20:55
 7/9 anonim ***** válasza:

És szerinted nem kellene megnézni, hogy esetleg nincs károsodás?

De te tudod, hogyha inkább itt gyakorin kérdezgetsz, ahelyett hogy megnézetnéd magad.

okt. 25. 22:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Máj méregtelenítése.
okt. 25. 22:09
 9/9 anonim ***** válasza:
58%
Le kell nyisszantani
okt. 26. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!