Halszagú pénisz?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Valamiért elég büdös lett a péniszem a makk részénél.Nem fáj,nem piros,semmi elváltozás sincs,csak a szaga kellemetlen.Fitymaszűkületem van,tudom ezzel kéne kezdeni valamit,de még nem tudtam rávenni magam,12 éves vagyok,szüleimmel beszélgetni se szoktam,nem hogy ilyenről,mert ahogy tudom kell beleegyezésük meg minden,illetve suliban lennének gondok,nemi életben még úgy sem zavar,és rendesen mostam mindig.Mit tudok tenni?Canesten,vagy valamilyen krém segítene?
2014. szept. 21. 19:54
1/9 anonim válasza:
Mekkora szűkület? Mert ha nem tudod mosni a fityma alatt a teljes makkot, akkor ez a felhalmozódott smegma.
2/9 anonim válasza:
Mosd rendesen, de mindenképpen van szaga, mert a fehérjék bakteriális lebontási termékei között szagos aminok is vannak.
3/9 A kérdező kommentje:
Mereven kb a negyedéig tudom.
2014. szept. 21. 20:00
4/9 A kérdező kommentje:
*Lankadtan pedig kb a feléig.
2014. szept. 21. 20:01
5/9 anonim válasza:
Nem szabad vele játszani, minél előbb menjetek el orvoshoz.
6/9 anonim válasza:
Most komolyan meddig akarnál várni vele? Sürgősen orvoshoz vele!
7/9 anonim válasza:
Azért már holnap rohanni nem kell vele .
8/9 anonim válasza:
Kortól függetlenül a nemi szervnek ez a jellegzetes szaga.
A nőkének meg más ,de azt nem kérdezték hogy mi
9/9 anonim válasza:
az tuti nemibetegség. nem tudom a nevét, de láttam filmben a nemibetegségek kinézetéről beszéltek meg a szagáról stb. livenetwörkön szokott menni a műsor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!