Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Srácok, meghagyjátok a hónaljs...

Srácok, meghagyjátok a hónaljszőrötöket?

Figyelt kérdés
Természetesre hagyjátok? Mi okból döntesz úgy, hogy szőrös marad neked? Hány éves vagy?

okt. 24. 14:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Csak trimmelem, tehát rövidre van vágva. Az original nekem fúj, de totál levágva meg kicsit ratyi. (De ez én személyes véleményem!!!)
okt. 24. 14:42
 2/11 anonim ***** válasza:
Teljesen leborotválom 30F
okt. 24. 14:54
 3/11 anonim ***** válasza:
igen
okt. 24. 15:01
 4/11 anonim ***** válasza:
63%

Aki folyton leborotvál mindent, az kisfiú, és nem tudja mi a szexi.

Üdv,

45n

okt. 24. 15:03
 5/11 A kérdező kommentje:
31 vagyok és többször megkaptam, hogy a szőke szőröm kifejezetten szexi, szóval meghagytam. Nekem is bejön így, férfiasabb.
okt. 24. 15:13
 6/11 anonim ***** válasza:
32 vagyok és meghagyom
okt. 24. 16:35
 7/11 anonim ***** válasza:
74%

Én 22 vagyok és nyáron mindig leborotválom, kb. hetente, kéthetente. Ősztől tavaszig viszont nem szoktam leszedni, olyankor marad szőrösen.

Nyáron leginkább azért szoktam leborotválni, mert pillanatok alatt megizzad és büdös lesz. Meg nyáron amúgy is sokat vagyok félmeztelenül, sokat járok strandra és kényelmesebb csupaszon. Télen viszont nem bajlódok vele.

okt. 24. 19:26
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Teljesen natúr, azért hagyom így, mert egyrészt nincs időm ilyenekkel szórakozni, másrészt, meg nem vagyok heregyerek sem. 36/F
okt. 24. 22:22
 9/11 anonim ***** válasza:

Igen ,teljesen

27

okt. 29. 00:33
 10/11 anonim ***** válasza:
66%

nő és ennyi. mik vagyunk celebek akiket fotóznak pucéron hogy leszedünk mindent? :D

kicsit már sok ez a mentalitás hogy mindenki címlapra készül úgy öltözködik meg viselkedik.

okt. 29. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!