Szerintetek néhány férfinak miért van olyan sok baja a piszoár használattal?
2-es, 1-es vagyok. És? Attól még ha valakiben kialakul valami kisebbség érzet, nem fontos, hogy áll vagy lankadt. Ez ugyanolyan, hogyha mondjuk valaki dagadt és ettől rosszul érzi magát, akkor is rosszul fogja érezni, ha meztelen meg akkor is ha van rajta ruha.
A kérdező kérdezte, hogy miért lehet, hogy vannak ilyen férfiak, én adtam egy lehetséges választ.
Nekem az vele a bajom, hogy a legtöbb alacsony. Vagy visszafröcskölnek a vizeletcseppek.
A "mellém állnak" meg azért zavar, mert a péniszemmel a kezemben, nem tudom megvédeni magam, ha a másik rám támad, főleg a jobb oldalon, a fegyverre fogva.
Hát... én nőként totál megértem, szerintem marha kényelmetlen lehet, nem is értem egyébként honnan ez a piszoárazás.
Tehát nőként, nekem akkor is van, hogy nehezemre esik, ha hallom, hogy valaki bejött, vagy beszél a másikkal (tükör előtt), vagy bejön mellém. Néha belegondolok, na és akkor nekem is megáll a folyamat :D
Igazából negatív hatás, trauma nem ért ezzel soha, ha olyan helyen vagyunk, akár bárki előtt pisilek, de ez nem mindig igaz.
Szerintem a férfiak is úgy vannak vele, hogy ez egy elég intim dolog ahhoz, hogy nyugodtan végezzem, és ha jönnek mennek körülöttem az emberek, akkor úgy elég nehéz.
Nem szeretik a nemi diszkriminációt.
Majd ha a nők is mind piszoárt használnak.. akkor
Volt rá kísérlet hogy rászoktassák a nőket is mert egyszerűbb, kevesebb vizet használ, kevesebb helyet foglal; de kevés sikerrel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!