11/26 anonim válasza:
Az alsó gatyámban hordom! És kész! És a normális férfiak ilyen hülyeséggel nem is foglalkoznak. Inkább szerez be egy barátnőt. Mert a mondandóból az derül ki hogy erősen nő hiányos vagy.
12/26 anonim válasza:
Ennyi fitymafétises van, vagy ez ugyanaz az ember?
13/26 A kérdező kommentje:
Nem vagyok fitymafétises, még ezzel kapcsolatban nem írtam ki kérdést
okt. 6. 14:54
14/26 Ypszilon1980 válasza:
#13: akkor vállald a nevedet is.
15/26 A kérdező kommentje:
Mit érsz el azzal, ha tudod a nevemet?
okt. 6. 15:06
16/26 anonim válasza:
Én hátrahúzva tartom olyan 17 voltam amikor nekifogtam. Most 23 vok és nem tudom elképzelni, hogy másképp hordjam a fitymát. Akinek nem jön be ne csinálja, de nekem tetszik igy a farkam és egészségesebb.
17/26 Ypszilon1980 válasza:
#16: Ez a te dolgod, de én még mindig nem értem miért jobb hátra húzva, hogy marad úgy, és mitől lenne egészségesebb?
19/26 anonim válasza:
Ugy marad ha igy hagyom, mert hozzaszokott. Egészséges mert nem húgyos, hanem száraz és tiszta. Nekem jobb így az érzete, és nem hordanám úgy mint régebben. Pozitiv minőségi javulas.
20/26 anonim válasza:
Nem hordok fitymat.
Nyisz-nyisz es nem kell tobbet gondolkodni a hordasrol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!