Kinek mikor érte el a vegleges hosszusagat?
Figyelt kérdés
Hány évesen érte el a vegleges formajat a peniszetek?okt. 4. 16:03
1/8 anonim válasza:
Szia !
Bocs hány éves vagy ?
Ez nem az életkor függvénye.
3/8 anonim válasza:
A serdülőkor elején szokott nőni jelentősebben, de a serdülőkor végéig még utána is nőhet valamennyit.
Pontos életkort nem tudok mondani.
4/8 anonim válasza:
15 évesen elérte, de elégedett vagyok a mérettel.
7/8 anonim válasza:
Olyan 14 éves korom óta méregettem már, állva nem nőtt azóta egy milimétert sem a hossza, 15 cm maradt, sőt, ha nem sikerül 100% merevedést elérni, és nem mindig sikerül, akkor csak 14 cm. Viszont amit egyértelműen megfigyeltem, hogy 18-20 éves korom között nőtt a lankadt méret és vastagodott is. Előtte nagyon picire összement, és azóta ilyen 9-10 centitől nem megy összébb hidegben sem. Illetve előtte talán ilyen 3 cm vastag volt állva csak, 20 éves koromra pedig 4 cm lett a vastagság. Azért ennek igencsak örülök, mert még ez sem az igazi, de a 3 cm az már tényleg ceruza kategória... Ami viszont romlott azóta, az a potenciám, 20 éves korom előtt csak arra gondoltam, hogy merev pénisz, és 20 másodperc alatt betonkemény lett. Mostmár nagyon nem így működik.
8/8 anonim válasza:
13 éves korom óta ugyanekkora. Sőt a merevedés gyengülésével a korral még zsugorodik. Vérpénisz, igencsak az izgalmi állapot mértékétől függ a hossza (is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!