Mik az átlagos péniszméretek életkor szerint?
Figyelt kérdés
okt. 3. 07:06
2/10 anonim válasza:
Jaj, első, ne legyél ilyen, hát segítsünk már szegénynek. 😀
Kezdem én. 1 éves korig: 2-5 cm
3/10 anonim válasza:
Pontos statisztikát erre nem biztos, hogy találsz, legfeljebb a felnőtt férfiak méretével kapcsolatban.
4/10 A kérdező kommentje:
12 cm hova sorolható?
okt. 4. 06:21
5/10 anonim válasza:
És ha most valaki azt írja, hogy egy nyolcévesnek az egész jó, akkor kiakadsz.
6/10 A kérdező kommentje:
Nem akadok
okt. 4. 06:41
7/10 A kérdező kommentje:
Tudom, h kb a tiniknek ekkora
okt. 4. 13:16
8/10 anonim válasza:
Olyan nincs, ogy életkor. 13 éves kortól a 70 - ig az nem változik.
9/10 anonim válasza:
Szerintem 16 centi alatt nevetséges. Az én farkam 18 cm és 5 cm átmérőjű. Voltak nők, akik nagynak tartották és nem engedték tövig tolni, de általában meg voltak vele elégedve, legfeljebb minden aktus alkalmával ragaszkodtak a bemelegítéshez és nem engedtek hátulról pucsitva kezdeni. Legtöbbször lovaglással kezdtek, mert akkor ők szabták meg a behatolás mértékét.
10/10 Mad Max2 válasza:
Nekem egy kur va mesélte egyszer, hogy a férfiak kb 90% a ugyanakkora szerszámmal rendelkezik-13-14 centi. És a maradék 10 % azok akiknek vagy kisebb , vagy nagyobb a szerszámuk
Az hogy ki mit mond a saját bráneréről, legtöbbször nem fedia valóságot
pl 20 centis fas za nagyon kevés embernek van a valóságban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!