Fiúk ti megtörlitek akkor is ha piszoárba pisiltek?
Figyelt kérdés
Barátnőm le van döbbenve, hogy a férfiak nem törlik magukat a kisdolog után. Mióta eszemet tudom, rázok rajta egyet aztán elrakom a gatyámba. Erre azt mondta, hogy ennyi erővel este se mossam meg aztán csodálkozzak, hogy csak úgy bármikor nem veszi a szájába. A makkomat nem tudom mennyire bántaná egy papír neadjisten kisebesedne…szept. 27. 18:52
11/18 anonim válasza:
Annak, hogy törölgeted-e a nemi szerved más férfiak előtt egy nyilvános wc-ben, semmi köze a kultúrához...
12/18 anonim válasza:
Dehogy,, mibe töröljem ? Ez hülyeség, de velem is csinálta már ezt a barátnőm, és elég nehezen akarta elengedni
13/18 anonim válasza:
Mind8g csak hatrahuzom es lerazom, amugy meg ha a csaj szajba szeretne venni, akkor meg ott van meg az elovaladek...
17F
14/18 anonim válasza:
Nekem mindig kint van a Makkom szoval nekem nincs ilyen problémám
15/18 anonim válasza:
Miért sebesedne ki?
Próbáltad egyáltalán?
16/18 anonim válasza:
Soha életemben nem láttam olyat, hogy valaki megtörölné a piszoárnál 😂
Már csak azért sem, mert mivel? 😀
17/18 anonim válasza:
Otthon így tanították, de nyilvános wc-n nem kellett
18/18 anonim válasza:
Rá ragad a makkra a papír ha megtörlod csak rázd le én is így csinálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!