Fiúk ti megtörlitek akkor is ha piszoárba pisiltek?
Nem engedhetenénk már el ezt a kérdést?
Van aki megtörli és van aki nem.
Nem, de egyébként is nem segítene. Nekem olyan "gondom" van, hogy miután végzek, mindig bennmarad még jónéhány csepp. És ezt ha türelmesen nem rázom ki mindig, utána a gatyában landol. A törölgetés nem oldja meg.
Még egy apróság: kiskoromtól az ülve pisilést szoktam meg, aztán lassan átszoktam az állva pisilésre, ülve egyszerűen nagyon sok bennmaradt, nem jön ki olyan jól, mint állva. Ezt csak azoknak írom, akik csodálkoznak, hogy miért ne tudna egy férfi leülni pisiléshez.
Gondolkozzon már el a nagyon okos illető, hogy egy piszoár-helyiségben (vagy akár kinn, a bokorban, erdőben) hol a fenében van kitéve vécépapír? Ad kettő, ha hordana magával az ember, hová dobná? Eltömné vele a piszoárt, vagy eldobálná a padlóra (vagy szétdobálná az erdőben)?
Nézzen már meg az illető egy piszoárt, aztán gondolkozzon el.
Amúgy meg bármily elképzelhetetlen, a férfit úgy konstruálta a természet, hogy művelet után nem csöpög, és művelet közben sem tocsog a húgyban az alfele. És hogy az ilyenkor következő "hol marad a kézmosás az erdőben" kérdést is elintézzem, megoldható a művelet úgy, hogy az ember keze sem nyúlkál ott semmihez a gatyája gumiján kívül, sőt, még igazítani is tud az irányzáson úgy, hogy csak a hasa alját fogta meg.
Van, aki csámcsog, szörcsög, köpköd, böfög, fing, orrot fúj zsebkendő nélkül.
És vannak a kulturált emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!