Jó urológus, férfi panaszokra. Kit ajánlanátok Budapesten?
Figyelt kérdés
szept. 19. 13:37
1/3 László1212 válasza:
Dr Fabian Norbert osztály vezető fő orvos a dél Pesti kórházban, nekem is ő az orvosom csak ajánlani tudom a XX kerületi rendelőben rendel minden szerdán 3 tol este 7 ig de idő pont kell hozzá sajnos
2/3 prei válasza:
Dr.Kovács Béla
Budai Egészségközpont.
Húgyhólyag rákkal műtött.Csodálatos, lelkiismeretes, nagyon ajánlom.Nem volt semmi szenvedés, annyira jól dolgozott..pedig ez egy két órás műtét volt..A székesfehérvári kórházban tavaly majdnem elintéztek, Herman József...Ha meg akarsz halni, oda menj.
De szó szerint. Kiújult a rák, és úgy döntöttem oda nem megyek vissza.Budai egészségközpont, Dr. Kovács Béla..Ez magán, de lehet államiban is rendel..Járj utána , ha esélyt akarsz még magadnak..Kiváló ember, remek orvos..
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszaitokat! Jó egészséget kívánok mindkettőtöknek!
okt. 8. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!