Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A vazektómia, sterilizáció...

A vazektómia, sterilizáció melyik országban, melyik klinikán egyszerű?

Figyelt kérdés

A "Legal status of human sterilization by country" wikipédia oldal tartalma szerint, 25 év felett Ausztriába, az alatt meg egész nyugat Európába elvégezhető.

1. Hol van és hol nincs előírva várakozási idő?

2. Kell-e előtte konzultáció? Több is? Mindenhol beszélik az angolt?

3. Egymáshoz mennyire közeliek az időpontok? Elővizsgálat, műtét, utóvizsgálat. Csak, hogy 3-szor kell oda vissza utaznia az embernek, vagy elég ~2 hétre kivennie egy szállást?

4. Hol éri meg? Barcelonában a centromedicoaragon oldalán 340 euróért találtam. Ez jónak számít, nektek mennyibe került?

Kérlek ez a kérdés szóljon csak a gyakorlati útmutatásról, tapasztalatról ne több irányból közelítsük meg a válaszadást.

2024. szept. 5. 11:26
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Talán ez van a legközelebb hozzánk.

2024. szept. 5. 12:54
 2/3 A kérdező kommentje:

Üdv! Kis update!

A Mediklinik-től nagyon gyorsan jött méghozzá magyar nyelvű válasz:

"A beavatkozás előtt szükséges POSTÁZVA írásbeli kérelmet küldeni a lévai címünkre, azt követően 30 nap gondolkodási idöt be kell tartani.

Miután beregisztráltuk a kérelmet értesíteni fogjuk az urat a megadott

számon, és mindjárt tudunk időpontot is egyeztetni.

A beavatkozás ára 589.- euro helyi érzéstelenítésel, vagy 699.- euro

teljes altatásban."

Illetve a Barcelónai Centro Madico Aragóntól:

"The method we employ does not include the scalpel, therefore your recovery will be very quick, since there will not be any stitches.

The price in our clinic of Barcelona is 650€ with local anesthesia."

+ 50 euro egy teszt amit kb 3 hónap múlva "kell" elvégezni.

Rákérdeztem, hogy miért 340 euro van kiírva az oldalukon, ha majdnem a duplája, mire azt a választ kaptam, hogy az életkorom és a gyermekeim száma is befolyásolja.

Továbbra is várom mások válaszait, én egyenlőre kértem még pár árajánlatot.

okt. 13. 20:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Azóta van változás?
márc. 6. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!