Ilyen,hogy lehet a gyogyszertarban?
Figyelt kérdés
Szogezzuk le,en voltam a trehany,elfelejtettem idoben kivaltani a gyogyszerem, de ez igy oke?
Wamlox gyogyszert szedek napi 1db-ot a vernyomasomra.
Es hat kifogyott a gyogyszertarban,hetfon lesz, penteken oda mentem mar sajnos akkor is 180-190es vernyomasom volt,mondtam is a patikusnak,hogy akkor esetleg valamit nem tudna adni, o lekezeloen annyit mondott,hogy “nem”.
Most itthon ulok 193as vernyomassal…
2024. szept. 1. 08:16
11/15 Ypszilon1980 

válasza:

De ugye tudod, hogy van olyan ügyeleti szám amit mindenhol hívhatsz és adnak tanácsot (1830)? Vagy lehet menni az ügyeletre? Azóta basszus eltelt 4 nap.
12/15 A kérdező kommentje:
Nem tudtam, de mindjart felhivom,koszonom :/
2024. szept. 1. 09:40
13/15 anonim 

válasza:

A mentőket alapvetően felhívhattad volna, hogy elfogyott a vérnyomáscsökkentő tablettád, és közel 200-as a vérnyomásod. Szóval azért bocsi, de ez az egész teljesen a te saját felelőtlenséged a gyógyszer ki nem váltásától, a sötét szobában fekvésig.
14/15 anonim 

válasza:

Hozzám kb. 10 perc alatt kiértek a mentők, amikor 190 felé járt a vérnyomásom. Ez ugyanis tekinthető hipertóniás krízisnek.
15/15 A kérdező kommentje:
Azota megoldodott szerencse, ugyeleten kaptam gyogyszert
2024. szept. 1. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!