Péniszen fityma alatt herpeszre jó lehet a Zovirax?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki, hogy sikeresen elkaptam a nemi herpeszt. Kijött egy tájog. Akartam a gyógyszertárba venni Viracik krémet, de az nem volt. Mondtam, hogy akkor más készítmény is jó, ami nemi herpeszre használható, a gyógyszerész Zoviraxot adott, mert szerinte ugyanaz a hatóanyag. A leírásban benne, hogy csak szájra és arcra használható. Holnap visszavigyem, vegyek mást?aug. 23. 19:54
1/7 A kérdező kommentje:
Sima Zovirax, nem a Duo.
aug. 23. 20:07
3/7 anonim válasza:
Olvasd el a betegtájékoztatót
,,A Zovirax ajakherpesz krémet csak az ajak és az arc kezelésére szabad használni!"
Szóval nem, nyálkahártyára nem szabad kenni, tehát mást kell holnap venned.
Visszavinni gyógyszert vagy gyógyhatású készítményt nem igazán lehet, mivel törvényileg durván szabályozva van.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem baj, ha nem veszik vissza, csak a pénzt adják ide. Nem a 3e párszáz pénzért, hanem a felelőtlenségért. Máshol is kértem már olyat, amiben a patikus nem volt biztos, de gyorsan megnézte. Nem volt a kutya se, hátulról jött elő, szóval időnyomás sem sem volt.
aug. 23. 21:14
6/7 anonim válasza:
Nem fogja a pénzt visszaadni. A vásárlók könyvébe írhatod le, hogy a patikusnak elmondtad mire kell, ezt adta. Otthon elolvastad a betegtájékoztatót és erre nem jó az ajánlott termék. Beleírhatod hogy kárpótlásként kérnéd vissza a termék árát, de nem hiszem hogy visszakapnád.
7/7 A kérdező kommentje:
Vissza fogják adni, és örülni fognak, hogy ennyivel megúszták...
aug. 24. 01:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!