Vérnyomás csökkentőtől gyenge erekció,libidó csökkenése,potenciazavar?
Figyelt kérdés
31 éves vagyok,2 honapja tapasztaltam,hogy nagyon fáj a szivem es szédülök,ez tartott két hétig mire egyszer csak megmértem a vérnyomásom es 160/98 volt. Elmentem dokihoz aki magas koleszterint allapitott meg es irt fel gyogyszert es vernyomas csokkentot,szedtem egy hónapig de alig vitte le. Aztan irt fel masikat ami mar egesz jol levitte a vernyomást,na de vele egyutt eltunt a libido es erekciós problémat is hozott magával. Mással is volt igy? Meddig lessz ez? Mit lehetne tenni ez ellen? :(aug. 22. 17:55
1/13 anonim válasza:
Vissza kéne menni az orvoshoz, elmondani neki ezt a panaszt, mert vannak olyan vérnyomáscsökkentők, amik merevedési zavart okoznak, de vannak olyanok is, amelyek nem. Váltani kell másik gyógyszerre. Lehet, hogy többet is ki kell próbálni, mire megtalálják azt, amelyik a vérnyomásodat is megfelelően csökkenti, de merevedési zavart sem okoz.
2/13 anonim válasza:
Írass ki másikat. Párom is szed vérnyomáscsökkentőt és minden nap megb tud dugni. Egiramlon 5/10-et szed.
4/13 anonim válasza:
Ezt nem potenciazavarnak, hanem "természetes" gyógyszer mellékhatásnak tekintik.
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,akkor visszamegyek es jelzem neki.
aug. 22. 20:40
6/13 anonim válasza:
Szia!
Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok, de megtudnád mondani, hogy a koleszterined mennyi?
7/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nem,a doki nem mondta meg mikor kesz lett a labor nekem meg nem adta ide csak annyit mondott h magas.
aug. 23. 06:17
8/13 A kérdező kommentje:
2.es valaszolo. Párod hany eves?
aug. 23. 06:18
9/13 anonim válasza:
Te is meg tudod nézni a saját eredményed ha van ügyfélkapud
10/13 Oldfire válasza:
A vérnyomás csökkentők 6 hét folyamatos szedés mellett kezdik el hatásoságukat.
Mivel minden szervezet másképpen reagál a gyógyszerekre, előfordul, hogy valakinél nehéz illetve hoszabb időbe telik megtalálni a megfelelő gyógyszert.
A urológiai részekre nincs hatással
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!