Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Kockahas, hogyan?

Kockahas, hogyan?

Figyelt kérdés
Sziasztok, az a helyzet velem, hogy egy par dolog miatt lefogytam 3 honap alatt 14 kilót, 89rol 75kg ra, nos most az a helyzet hogy a kezeim szinte pálcika vékonyak, a mellkasomon mar szinte kint a bordáim, viszont az alhasam meg mindig megmaradt, lötyögös, hogy lehetne ezzel leggyorsabban leszámolni , kockahasat faragni belole? Milyen etrend es edzes szukseges hozza? Cukros vizet nem iszom, max vizet citrommal, cukrot csak a kavehoz iszok naponta egyszer. Milyen edzés kellene a kockahashoz? Soha nem edzettem, de ha már igy alakult hogy lefogytsm, nem szeretnem visszazabálni magam, illetve az érdekelne mennyi ido egy ilyenból kb kockahasat faragni? Elöre is koszonom. 25/F

aug. 21. 12:53
 1/5 anonim válasza:
Szia! Vannak edzéstervek mindenhol. Nekem az vált be amit play áruházból le tudsz tölteni:Kockás has 30 nap alatt. Konditerembe járok viszont ez szerintem sokkal jobb. Ami fontos még ha kockás hasat akarsz az az étkezés. Le kell vinned a zsírszázalékot addig hogy legyen eredménye de szerintem a te esetedben nem lesz nehéz csak egyél egészségesen.Proteint azt csak ajánlani tudom.(ha nem akarsz pálcikaember lenni+rásegít a kockás hasra is) Én rendelni szoktam mindig 4,5kg kiszerelésben.Étrendet online tudsz keresni több oldalról de a legtöbbje ugyanazokat fogja ajánlani. 18f
aug. 21. 13:02
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Egyél cukrot, igyál cukros vizet, mert az hozzájárul a fogyáshoz. Gyümölcsök, gyümölcslevek, méz,nádcukor, fehér cukor, fehérjét is vigyél be, pl tejtermékekkel. Ne kerüld a cukrot mert plötyi maradsz. Zsírosat és keményítőset ne egyél, és édesítőszereset se.
aug. 21. 13:05
 3/5 anonim válasza:

[link]

Itt egy link is de van több is amiket átnézhetsz

aug. 21. 13:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Mint az tudjuk, lokális fogyás nincs. Ha fogysz, akkor mindenhonnan fogsz fogyni, viszont a hasi zsírréteg a legnagyobb raktár, így onnan fog lemenni utoljára a felesleg.

Edzés szempontjából teljesen mindegy mit végzel, lehet sima konditermi súlyzós edzés, lehet crossfit stb, a lényeg, hogy minden át legyen mozgatva.

Ha izmot szeretnél, akkor súlyzós edzés, és kezdőként mindenképpen javasolnám, hogy normális személyi edzőt vegyél igénybe, aki megtanítja a helyes testtartást a gyakorlatok során.

aug. 21. 13:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Szénhidrát
aug. 24. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!