Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 80 éves koráig el tud így...

80 éves koráig el tud így élni egy férfi ilyen előzményekkel?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Elèg érdekes kérdésnek hangzik. Édesapám 60 éves és az érdekelne, hogy szerintetek el tud -e élni 80 vagy akár több évig olyan előzménnyel, hogy volt 1 sztrókja, amiből nincs semmi maradandó gondja. Cukorbetegsége van, amit kezel, bár néha biztosan felszokott menni neki, szed vérnyomáscsökkentőt, koleszterincsökkentőt, illetve a sztrók óta azokat a gyógyszereket, amiket ilyenkor ezután szokás.

56 éves korában volt a sztrókja, a többi gond meg már elég régóta, vagyis a cukor és magasvérnyomàs.

Nem mondanám, hogy el lenne hízva, normál a súlya.

Sajnos külföldön dolgozik, keveset tud nagyon pihenni, sokat vezet, fizikai munkát végez, de legalább már csak kb. 4 éve van hátra.

Van hobbija, amit imád, a kertje.

Érdekelne, hogy ez a sztrók még egyszer bekövetkezhet? Szerintetek ilyen körülmények között nem nagyon tud az ember sokáig élni?

Nem dohányzik, nem iszik alkoholt azóta, hogy sztrókja volt.

Sajnos az étkezése nem az igazi, mivel kb. 5 napig azt eszi, amit anya berak, tehát nem valami változatosan, hétvégén azonban sok gyümölcsöt eszik. Viszont sajnos elég sok húsos ételt eszik, nem húsosat nem is nagyon szokott..

aug. 20. 22:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy “szerintetek”?!

Milyen választ vársz. Itt nem jár orvos, de ha igen, honnan tudná, mikor nem ismeri, nem látta a kórképét.

🤦‍♀️

aug. 20. 22:57
 2/15 anonim ***** válasza:
El tud, de nem biztos, hogy el is fog addig élni. Ha makk egészséges 40 éves lenne,erre akkor sem tudnék válaszolni
aug. 20. 22:58
 3/15 A kérdező kommentje:
Szerintem se tud erre senki választ adni, de mivel manapság nem ritka a sztrók, a cukor, magasvérnyomás kombó gondoltam lehet van valakinek a családban ilyen hátterű személy.:)
aug. 20. 22:59
 4/15 anonim ***** válasza:
38%
Miből gondolod, hogy kb 4 éve van hátra? Jósnőnél jártál?
aug. 20. 23:00
 5/15 anonim ***** válasza:
3# Az egy elég gyakori kombó, de a cukorbetegség, meg a magasvérnyomás az idősek körében már nem is betegségnek, hanem állapotnak számít. Ha sztrok után még vezethet, akkor abból kigyógyult.
aug. 20. 23:06
 6/15 A kérdező kommentje:

Igen vezet, nem is keveset, hisz külföldön dolgozik.

Én nem írtam, hogy csak 4 évet élhet, hanem csak kérdeztem, hogy szerintetek mennyi ideig tud elélni így az ember. :)

aug. 20. 23:37
 7/15 anonim ***** válasza:
Alapvetően tud, de az sok mindentől függ, h fog is e.
aug. 21. 01:18
 8/15 anonim ***** válasza:

3 sztrók után hamarosan betöltöm a 74 et.A 3. 2018 év végén volt.

Agytörzsi,ahonnan élve nem szoktak kijönni.Megműtöttek,nem maradt különösebb maradandó testi problémám.Még tervezek meghalást.

aug. 21. 12:23
 9/15 anonim ***** válasza:

6#

4-es vagyok

Ezt írtad a kérdésben: "sokat vezet, fizikai munkát végez, de legalább már csak kb. 4 éve van hátra."

aug. 21. 12:27
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszi nektek!:)
aug. 21. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!