Aki használta már a Potego, Xtramen Xerex Étrendkiegészítőket, kinek mi a véleménye melyik volt hatásos?
Figyelt kérdés
Megjegyzem nem vagyok kiváncsi a csufolódó gúnyolódó megjegyzésekre, csak azok a vélemények érdekelnek akik próbálták. Sajnos a férfi bizonyos kor felett ide kerűl. 50 éves vagyok
Köszönöm előre
#Potego #Xtramen
aug. 7. 16:06
1/5 anonim válasza:
50 folott vagyok, de kemenyen all a szerszam mindig es tettre kesz. Sportolni kellett volna
2/5 anonim válasza:
1-es lehet hogy áll a szerszám, de se kérdést, se kérést nem tudsz értelmezni. Javaslom a Cavintont számodra, bár lehet már semmi sem segít. Illetve nem feltétlenül a sporttól függ hogy hogyan is áll a szerszám.
Természetesen az elhízás nem segít és lehet az oka, de nem az egyetlen.
Válaszolva az eredeti kérdésre, ezeket nem próbáltam, de nyugodtan meg lehet beszélni akár orvossal is.
3/5 A kérdező kommentje:
Itt az előző hozzászólásokra válaszolva, egy időben konditeremben is edzettem, most a sok meló miatt nincs időm. Viszont a bringázás mindennapi tevékenységem. Nincs autóm mindenhová, mindennapi munkába is bringával járok. Többször megyek túrázni is. 183 magas 77 kg vagyok. Tehát nincs elhízás probléma
aug. 7. 16:16
4/5 anonim válasza:
Xerexet próbáltam, kidobott pénz volt. Nálam semmilyen hatást nem váltott ki.
5/5 A kérdező kommentje:
Aki mást próbált és működött, mi volt az?
aug. 7. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!