Milyen hatásos magnézium étrendkiegészítő vált be nektek görcsökre?
Figyelt kérdés
Néha begörcsöl a lábam és az orvosom mondta, hogy erre + menstruációs görcsökre is jó lehet a magnézium.
Sajnos ezeket a hatalmas, ló tablettákat nem bírom bevenni, mert megfulladok tőlük. Utálom egyszerűen és utána el is felejtem bevenni, mert kellemetlen. Igazából az ilyen édes szirup meg cukorka szerű vitaminokat előbb végig szedtem, mert finomak. Mondták még a magnézium port, de ennek nem vagyok biztos a hatásosságában? Mennyire szívódik fel jól az emésztőrendszerben?
Valamint találtam a neten ilyen magnéziumos krémet. Ez jó egyáltalán valamire? Mármint, a bőrön keresztül képes lenne ez felszívódni vagy csak parasztvakítás?
2023. jún. 5. 17:27
1/1 anonim válasza:
Magnesium Diasporal 400 Extra direkt granulàtum,- viz nélkûl is be lehet venni. Jò magnézium- citràttal a jobb felszivòdàs érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!