A fülkés WC-t vagy a piszoárt használjátok vizeléshez?
Én is a piszoárt részesítem előnyben, mert nem kell megfogni a kilincset, ülőkét, stb.
Illetve a piszoárban kisebb az esély arra, hogy tele legyen sz@rral, mint a fülkés wc-k.
En kb mindog piszoart hasznalok.
Suliban van 4 wgymas mellett, de ott mindenki leszar mindenkit, tehat nyugodt szivvel allok be 2 emeber koze. Nyilvanos mosdokban alt van hely es fal is, ha van fal akkor beallok neha valaki melle, ha nincs mas hely. Ha meg olyan esemenyen vagyok pl komcert, mozi stv, ahol elotte szorit az ido, akkor leszarom es 9da allok ahoo van hely.
17F
Mindenképp fülkés WC.
25 éves koromban (2019-ben) amputálni kellett a péniszem külső részét, egy súlyos fertőzés miatt.
1) Nagyon nagyon szégyelleném magam piszoár előtt.
2) Mivel a pisi nyilása a volt péniszem helyén van, ezért a vizelet vége mindig rácsorog a heréimre. Fülkében van WC papír amivel meg tudom törölni.
Dani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!