Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A fülkés WC-t vagy a piszoárt...

A fülkés WC-t vagy a piszoárt használjátok vizeléshez?

Figyelt kérdés
Befolyásolja a döntést, hogy mennyien vannak éppen a WC-ben vagy van e válaszfal a piszoárok között? Van, aki tudatosan sohasem használ piszoárt?
aug. 5. 15:31
A kérdező szavazást indított:
Fülkés WC
Piszoár
19 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
Fülkés WC-ben meg lehet törölni. Piszoárt csak akkor, ha foglalt a fülke, illetve sietek.
aug. 5. 15:44
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Piszoárt

Nem.vagyok szégyenlős

aug. 5. 15:58
 3/10 anonim ***** válasza:
Általában piszoárt használok, csak akkor megyek fülkésbe ha foglaltak.
aug. 5. 16:11
 4/10 anonim ***** válasza:
34%
Én nő vagyok, de ha pasi lennék, tuti, hogy soha nem használnám a piszoárt.
aug. 5. 16:24
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindig a piszoart használom
aug. 5. 16:45
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem járok fülkébe,ha van szabad hely.Oda a szégyenlősök járnak.
aug. 5. 17:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Piszoár. Ha nagyon sokan vannak, akkor a fülkés. Ha megoldható, nem állok közvetlenül más mellé (nem csak magam miatt, hanem a másik emberre való tekintettel).
aug. 5. 21:35
 8/10 anonim ***** válasza:

Én is a piszoárt részesítem előnyben, mert nem kell megfogni a kilincset, ülőkét, stb.

Illetve a piszoárban kisebb az esély arra, hogy tele legyen sz@rral, mint a fülkés wc-k.

aug. 8. 18:38
 9/10 anonim ***** válasza:

En kb mindog piszoart hasznalok.

Suliban van 4 wgymas mellett, de ott mindenki leszar mindenkit, tehat nyugodt szivvel allok be 2 emeber koze. Nyilvanos mosdokban alt van hely es fal is, ha van fal akkor beallok neha valaki melle, ha nincs mas hely. Ha meg olyan esemenyen vagyok pl komcert, mozi stv, ahol elotte szorit az ido, akkor leszarom es 9da allok ahoo van hely.

17F

aug. 8. 23:48
 10/10 Infectionpenis válasza:

Mindenképp fülkés WC.

25 éves koromban (2019-ben) amputálni kellett a péniszem külső részét, egy súlyos fertőzés miatt.

1) Nagyon nagyon szégyelleném magam piszoár előtt.

2) Mivel a pisi nyilása a volt péniszem helyén van, ezért a vizelet vége mindig rácsorog a heréimre. Fülkében van WC papír amivel meg tudom törölni.

Dani

aug. 12. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!