Fitymafék (átvágás) műtét után mikor lehet sexelni?
Figyelt kérdés
aug. 3. 00:13
2/10 anonim válasza:
Ha "megszalad" a szike, akkor többé már nem lesznek ilyen infantilis problémáid!
4/10 A kérdező kommentje:
Normalis valaszokat kérek,nem mint amilyenek az elottem levőek. Kösz
aug. 3. 01:52
6/10 anonim válasza:
Milyen választ érdemel az, aki nem képes használni az oldal keresőjét?
🤔
Ugyanis ez a kérdés már (a gyakorin is) sokszor meg volt válaszolva!
7/10 anonim válasza:
Nekem már 2 órája írogatja a szitkozódó üzeneteket roma hangnemben
8/10 anonim válasza:
Kb. egy hét után mertem "rárántani" a cerkára, az első szex - én szeretkezésnek vagy közösülésnek mondanám -, nagyjából egy hónap után volt vállalható.
Ez hét éve volt, a hosszútávú rossz tapasztalatom ezzel a műtéttel annyi, hogy közben megnyúlt a fitymám, így ugyanott vagyok, mint hét éve.
Ugyanennyi szenvedéssel és várakozással egyből megcsinálták volna a körülmetélést is.
Persze, előbb azért nézz körül a neten, az orvos úgyis megmondja majd, mi legyen.
Jobbulást!
10/10 anonim válasza:
A helyedben várnék legalább 2-3 hetet, nehogy a varrat mentén felnyíljon a seb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!