Rövidfék meghosszabbítása (átvágással) műtét után, aznap kezelhetem Betadine-nal és kamillateás borogatással?
Ha nagyon vérzik természetesen visszamész. Telefonon ha kérdésed van, akkor adni fog tájékoztatást.
Betadin nyugodtan mehet, az fertőtlenítőszer, akár nyálkahártyán is alkalmazható.
A kamillás borogatással várnék 1-2 napot. Friss sebbe nem biztos hogy jó ötlet.
Háziorvossal Augmentint íratnék, az egy elég széles spektrumú antibiotikum.
Ami esetleg a duzzanat végett jó lehet még, az a jegelés az első nap a műtét után.
Műtét után vérzett nagyon, amikor felkeltem az ágyról éreztem ahogyan folyik le a vér a combomon, és az orvos nem adott rá semmit, a WC-ben kellet zsebkendőket aláraknom. Jelenleg minimálisan vérzik, majd teszek oda zsebkendőket vagy betétet hogy ne ázzon át a nadrágom.
Tusolhatok ma este? És megmoshatom vagy csak vizes zsebkendővel törőljem át, a sebet kihagyva.
Mert ha megmosom akkor csak jobban kezd vérezni, mert ott nagyjából megalvadt a vér, az alvadt vér nagy gondot okoz ha rászárad a makkra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!