Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit lehet tenni , ha az olasz...

Mit lehet tenni , ha az olasz repülőút óta olyan,mintha huzatot kapott volna a fülem?

Figyelt kérdés
2024. aug. 2. 09:16
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Miért lényeges, hogy olasz?
2024. aug. 2. 09:22
 2/6 hollófernyiges ***** válasza:
100%
Nem volt közben bedugulva az orrod? Nekem akkor volt ilyen, amikor náthásan repültem és utána egy hétig fájt és be volt dugulva a fülem.
2024. aug. 2. 09:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet meglepődsz, de logikusan, hogyha gond van a füleddel, akkor el kell menni a fül-orr-gégészetre ahol megnézi majd szakorvos.
2024. aug. 2. 09:40
 4/6 anonim ***** válasza:

A 2-esnek igaza lehet, egyszer én is így voltam, mikor taknyosan repültem: 1 napig nem hallottam semmit, így nem is mertem vállalni a félnapos autóutat rögtön végigvezetem.

Ami segített: az orromat befogva fújtam ki a levegőt, persze, csak addig, amíg finoman pattogott csak a fülem, többször eukaliptusz-olajjal inhaláltam, illetve "orrpipával" (nem tudom a nevét magyarul) mostam ki az orromat.

Ha ez nem segít: a 3-as tanácsát kell megfogadnod.

Mielőbbi jobbulást, kedves kérdező!

---

A beteg állapotán ugyan nem javít az 1-es megjegyzése, ahogy az enyém sem, de a kérdező szerintem:

1; valószínűleg nő, akinek minden részlet fontos (a "Férfiak egészsége" rovatban :-D );

2; inkább olaszt írt, mert a moszkvai repülő-/ helikopterútját valószínűleg nem szívesen emlegetné külső fórumon. :-D

2024. aug. 3. 08:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Azért írtam olaszt kedves uram, mert többen is betegen tértek haza onnan az ismerőseim körül.
2024. aug. 3. 10:38
 6/6 anonim ***** válasza:

A betegség és a fülfájás közel sem ugyanaz.

Attól pedig hogy többen is betegek lettek az út során, teljesen lényegtelen a hely neve. Akkor lenne érdekes, hogyha Egyiptom vagy hasonló hely lenne, ahol Magyarországon nem előforduló betegség jöhetne számításba.

A lényeg egyébként le lett írva. Fül orr gégészet ha nem javul

2024. aug. 3. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!