Leiden mutációs trombózishajlammal 22 órás repülőút?
1-es!
Nekem a férjemnek csúnyán visszeres a lába, egy hosszabb repülőút előtt a patikus vérhígító injekciót ajánlott, persze végül el se ment a dokihoz (szerencsére nem lett baj, Aspirin Protectet kezdett enni pár nappal indulás előtt hazaérkezés utánig).
Kérdező, nem ismerem pontosan ezt a betegséget, csak hallottam róla, de a fent említett lehetőségeket lehet neked is tanácsolja a doki (nem a patikus, mert ő mondhatott hülyeseget is 🙂), egy próbát megér!
A felállás, séta mindenképp hasznos egy egészseges embernek is egy ekkora út alatt, főleg hogy ott a nyomáskülönbség sem tesz jót a keringésnek. A 22 óra az egy repülés, vagy lesz átszállás is? Mert az a jobbik eset, ha a földön ki tudod egy kicsit nyújtóztatni a tagjaidat rendesen.
(Ha nem titok, milyen szép helyre utazol? 😊)
Az Aspirin Protectet szerintem bármikor lehet szedni, volt olyan 40+ pasi ismerősöm, aki minden nap szedte, elvileg segít megelőzni a keringési problémákat (pl. szívroham).
Jó utat kívánok nektek! 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!