Makk érzékenysége normális?
Figyelt kérdés
Mióta az eszemet tudom,érzékeny a makkom. Nincs más tünete azonkívül,hogy mikor az ujjammal hozzáérek,akkor kellemetlen érzés,kicsit olyan fájó szerű. Régebben nagyon rossz volt,mostmár viszonylag tűrhető. Ha van rajta nedv,akkor nagyon kicsikét érzem csak. Mit tehetnék,hogy enyhüljön ez? illetve ez a szexuális életemre kihatással lehet? Maszturbálás során nem okoz gondot egyébként,nagyon ritka mikor kicsit érzem akkor is,de nem olyan zavaró akkor. Egyedül akkor kellemetlen,ha hozzáérek ujjal,vagy bármi. Mosni szoktam úgy ahogy bírom fürdés közben tusfürdővel,de kellemetlen. egy idő után enyhül?júl. 31. 18:11
11/11 anonim válasza:
Nekem nem fáj csak kellemetlen érzés ha ujjal hozzáérek. Maszturbálásnál nincs ez, ott minden jól megy.
Szóval szerintem nincs baj a makkoddal, nem kapott el semmit vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!