Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Makk érzékenysége normális?

Makk érzékenysége normális?

Figyelt kérdés
Mióta az eszemet tudom,érzékeny a makkom. Nincs más tünete azonkívül,hogy mikor az ujjammal hozzáérek,akkor kellemetlen érzés,kicsit olyan fájó szerű. Régebben nagyon rossz volt,mostmár viszonylag tűrhető. Ha van rajta nedv,akkor nagyon kicsikét érzem csak. Mit tehetnék,hogy enyhüljön ez? illetve ez a szexuális életemre kihatással lehet? Maszturbálás során nem okoz gondot egyébként,nagyon ritka mikor kicsit érzem akkor is,de nem olyan zavaró akkor. Egyedül akkor kellemetlen,ha hozzáérek ujjal,vagy bármi. Mosni szoktam úgy ahogy bírom fürdés közben tusfürdővel,de kellemetlen. egy idő után enyhül?
júl. 31. 18:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
24%
Gyulladás, fertőzés, gomba, esetleg síkosító is okozhatja az irritációt. Mindenféleképpen ki kellenne vizsgáltatni.
júl. 31. 18:21
 2/11 A kérdező kommentje:
#1 nem hinném,hogy bármelyik is lenne. Már kiskorom óta ilyen,csak ahogy serdűltem úgy múlt szerintem,hisz régebben nagyon fájt az érintése,mára már tűrhető,de kellemetlen még mindig. Én nem látom esélyét annak,hogy bármilyen fertőzés/gomba/gyulladás eltarthat kiskortól ennyi ideig,ami később enyhül valamennyire.
júl. 31. 18:23
 3/11 anonim válasza:
100%
A maszturbálás során milyen érzés?
júl. 31. 19:13
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Az intenzív érintésre érzékeny, ami normális. Nem vagy ezzel egyedül.

Ezzel egy dolgot tudsz tenni, hozzá kell szoktatni, azaz ahogy írtad, ujjal simogatni a makkos, esetleg tenyérrel körözni rajta. Ez van akinek izgató és majd eldurran, de van akinek ,,fáj", mert érzékenyebb a makkos, mint ahogy neked is kérdező.

Körülmetélés után is van aki alig bír hosszú hónapokig nadrágot felvenni (boxer), mert az addig fedett makkot most már közvetlenben éri a súrlódás. Idővel megszokja, csökken az inger. Neked is ezt kell tenned vele, hogy hozzászoktatod.

júl. 31. 19:47
 5/11 anonim ***** válasza:
5%

Ez most olyan, hogy tűzbe teszed a kezed és fáj, ahogy ég a bőröd. A napba nézel és szúr a szemed. Égeti a szádat az erős paprika.

Ez a természet.

A hímvessző vége azért érzékeny, hogy érintésre magömlést váltson ki, amikor szükséges.

Természetesen vannak mesterséges módszerek a makk érzéketlenné tételére, például a csecsemőkori körülmetélés vagy a durvább felnőttkori, ami sokszor életreszóló életminőség romlást eredményezhet. Persze ezt az elszenvedők tagadják, hiszen miért legyen másnak jobb, hamár nekik is rossz. Az élet úgyis szenvedés, viselje mindenki a halálig.

júl. 31. 20:11
 6/11 A kérdező kommentje:

Maszturbálás során nem vált ki semmilyen komolyabb érzést. Minimális jóérzés érezhető igazából. Meg ugye mielőtt ejakuálnék azelőtt érzek egy nagyon jó érzést. Semmi egyéb. Ha arra gondolsz amit írtam,hogy előfordul hogy maszturbálás közben is érezhető nagyon ritkán a kellemetlenség,az egy 10/1-et jelent számomra. Nem olyan kellemetlen,csak érzem kicsit azt az érzést,de sok jelentősége nincs igazából.

júl. 31. 23:11
 7/11 anonim válasza:
100%
Velem is ez van meg egy haverommal is de lehet hogy majd ki növöm, szóval szerintem normális
aug. 1. 19:28
 8/11 anonim válasza:
100%
Maga az ejakuláció milyen érzés?
aug. 1. 23:31
 9/11 anonim válasza:
100%

Nekem nem fáj, ha tőlem kérdezed, de remélem hogy a kérdezőneksem

Én #7 vagyok

aug. 1. 23:34
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlóan voltam mint Te,(nem ilyen mértékben szerencsére)a fitymám hátrahúzva hordása segített a problémámon.
aug. 4. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!