Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mennyire baj, ha 19 évesen...

Mennyire baj, ha 19 évesen csak heti max 1x vagy 2x önkielégítek?

Figyelt kérdés
Ahogy látom, a velem egyidős srácok nagyrészt minden nap könnyítenek magukon, nekem viszont valahogy nincs ekkora szexuális vágyam. Néha akár 1 hét is eltelik, és egyszerűen nem nyúlok magamhoz. Ez normális egyáltalán? Lehetséges, hogy depresszióm van? - (nincs jobb ötletem)
júl. 30. 17:47
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Nem baj, ez is normális és nem utal depresszióra.
júl. 30. 17:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális. Olyat is hallottam, h valakinek havonta is elég.

Depresszió akkor lehetne, ha régen mondjuk napi rendszerességgel csináltad, de most ez miatt csak heti 1x.

júl. 30. 17:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyunk egyformák, a szexuális vágy mértéke személyenként eltérő. Attól hogy te nem kívánod minden nap, még nem vagy depressziós.
júl. 30. 18:22
 4/7 anonim ***** válasza:
39%
Ez inkább kevés,mint sok.Ennyit a 60 évesek is lenyomnak.
júl. 30. 19:18
 5/7 A kérdező kommentje:
#2 Ami azt illeti, régebben 1-2 naponta csináltam, annyi volt akkor az igényem. Most meg ugye heti max 2, sokszor annyi sem, ráadásul általában az a heti 2 is olyan, hogy azért csinálom, hogy ne éjszaka jöjjön ki magömlés formájában. Azt érzem, hogy valami nincs rendben, csak nem tudom pontosan micsoda.
júl. 30. 20:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Az emberi test szigorú rendszer szerint működik. Az idegrendszer, az agy, a hormonok, a szív és a napi tevékenységünk mind, pontos rendszerben működik. Ha így élünk, akkor harmonikus életünk van.

Ez a gyakoriság nem lehet túlságosan szélsőséges, akkor valami nincs rendben. (hetek - hónap és semmi) Helytelen táplálkozás, zaklatott életmód, stresz, dohányzás, alkohol, erős fizikai megterhelés, alvás, pihenés hiánya,stb.

Az étkezés, tisztálkodás (wc), mozgás és a magömlés általában a napi rutin része. Ha megcsúszunk is néha, de törekszünk a rendet betartani, mert csakis rajtunk áll.

júl. 30. 23:25
 7/7 anonim ***** válasza:
49%
Volt hogy egy nap több mint 10x vertem ki, de utána annyira fájtak a golyóim hogy többször ilyen extrém menet nem fordult elő.
aug. 10. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!