Mellékhere gyulladásom van már elég régóta enterococcus faecalis miatt, meddig tart a gyógyulási idő? vagy még van esélyen meggyógyulni?
Tetejébe mindkét oldalon és nagyon érzékenyek és tompán fájnak,főleg a baloldalon.
Novemberbe kezdődött az egész mikor északa hirtelen fájdalmat keztem el érezni a jobb herémben ezért másnap délután mentem az ügyeletre azért mert azt hittem megcsavarodott a herém de végül megnézték és azt mondták, hogy erről szó sincs és flegmán el is küldtek és így rövid időn belül rendbe is jött egy csoda folytán, de 1 héttel később a bal herém napközben spontán el kezdett fájni és jobban mint a jobb oldalon és így anyámnak jeleztem és másnap mentünk a háziorvosomhoz ahol egyből beutalót kaptunk a korházba urológián egy nyugdíjhoz közeli orvoshoz aki nem tudta kitalálni, hogy mi a problémám és azt mondta, hogy mellékhere cisztám van és az nem fájhat de nekem kurvára fájt és nem adott rá semmit, de nagy nehezen UH- ra kaptam beutalót decemberbe és a balherém 10x12mm re (több mint 1 centire) felvolt duzzadva és az orvos is csak annyit mondott, hogy semmi bajom, mondom OK....darabig türtem és január közepén kaptam időpontott magánba és ott álapították meg a mellékhere gyulladásomat. Kaptam rá antibitikumot (savulint) és brexint (ami gyulladáscsökkentő és fájdalom csillapító) és monta a magán orvos, hogy hütsem és kíméljem, de a sportott nem vonta meg tőlem,egy rövid ideig segített de aztán februárba nem mult az egész utána kaptam rá analgesint és még egy antibiotikumot (Azi sandozt) és ott is ugyanazokat mondta mint elöző honapba, vér vizelet és sperma vizsgálatot meg ujjabb UH-ot nem csinált.Aztán tavasszal jobban elkezdett fájni és több Antibiót nem kaptam itt már zadexet kaptam, semmit nem segített rengeteget fostam tőle,még a második kúra sem segített,az orvosom úszást javasolt, mivel vidéken tanultam és az se segített már nagyon kétségbe voltam esve és már keztem bele őrűlni már pszihésen is még most is, nagy nehezen meg csinálták a sperma vizsgálatott ahol ott derűlt ki ez a fránya baktérium az enterococcus faecalis (10.5ös csíra számba) és célzottan penicilint javasolt de mivel alergiás vagyok rá ezért felküldött engem infektológusra szegedre és ott kaptam a legutolsó Antibio kúrát (summetrolint) 5 napos kúrát (2x2napig) végig szedtem még nyáron is nem segített eközbe háziorvoshoz visszamentünk és vancomycint javasolt de azt se szedthetem az infektológusom szerint mivel Ő szerinte rossz hatással lenne rám, na mindegy most legutóbb diklofenakduot kaptam és ibumaxot, rövid idő alatt kicsinálta a gyomromat és most is fáj, voltaren kúpot kaptam gyomorvédővel na az már valamennyire segített az állapotomon de még mindig kurvára fáj. Diétázom oda figyelek mindenre és megpróbálok nem lusta lenni de egyszerűen a fájdalom miatt a hétköznapjaim tejlesen szét vagyok esve és tanácstalan vagyok, vérképek nem mutatnak semmit (CPR) de a bilirubin szintem rendkívül magas és nem tudom mi miatt. Összeségébe tanácstalan vagyok kétségbe vagyok esve lelkileg egy roncs vagyok már 3x szor volt antibiotikumom és ezt a fránya baktériumot nem tudták kiírtani már egy csomó fájdalom csillapítót szedtem tökmag olajat ittam, kímélem, jegelem a herémet, ápolom. Nem tudom hogyan kaptam el és mióta van bennem el egyszerűen nincs ötletem. Szexelni se nagyon tudok meg nem is merek, maszturbálni meg egyszerűen fájdalmas vele (mostanába elég ritkán csinálom) Feküdni, ülni, állni és biciglizni szar vele mert annyira fáj és zsibbadnak az orvos tapogatásra nem talál semmi rendeleneset vagy eltérést. Mi a tanácsotok vagy ötletetek? Már nem tudom, hogy mi segíthetne holnap megyek orvoshoz megcsinálni még egyszer a sperma vizsgálatot. Olyan emberek tanácsát véleményét kérem akinek volt ehez hasonló tapasztalata az nyugadtan írja meg.
Ez is egy nyomós érv, hogy miért hátrányos fiúnak születni.
Légy erős és ki fogod bírni. Kerüld a sok gyógyszert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!