Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit gondoltok a szőrös hónaljról?

Mit gondoltok a szőrös hónaljról?

Figyelt kérdés

Most az olimpián elég sok sportolónak látni szőrösen.

Most újra nem gáz?

2024. júl. 28. 12:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Über gáz.
2024. júl. 29. 02:31
 12/15 anonim ***** válasza:
10. Jó, hát ilyen melegben ugyanúgy izzad a frissen borotvált hónaljam mint a hasam vagy a hátam, túl nagy különbség nincs. De én mindenhol utálom a szőrt, kezdjük azzal hogy mindenbe beleakad!
2024. júl. 29. 05:51
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem, hogy megengedhetem magamnak, hogy úgy borotválkozzak, vágjam a szőreimet és a hajamat, ahogy én jól érzem magam.
2024. júl. 29. 23:15
 14/15 anonim ***** válasza:

Amúgy mindenki azt csinál, amit akar, de a divat miatt csináljuk.

Tavaly sokat prögötem fiatal nyugat-európaiakkal, sok lánynak meg volt hagyva a hónajszőrzet, viszont több fiút láttam, aki borotválta a kezét, lábát... most mintha efelé haladnánk.

Amúgy a 80-as években még nehogy a férfiak, de a csajok sem borotválták, aztán elkezdték a nők borotválni a hónajat, majd a nemi szerv körül, majd követték ezt a divatot a férfiak. Aztán kb 10 éve elkezdett terjedni, hogy meghagyják újra a nők... már én így látom, de nem kutattam a témában :)

2024. júl. 30. 18:14
 15/15 anonim ***** válasza:

Miért lenne gáz a hónaljszőr?

Ugyanolyan szőrzet, mint az ember kezén vagy lábán.

Én mondjuk nyáron borotválom, mert nekem úgy kényelmes, de egyáltalán nem rökönyödök meg azon, ha valakinek szőrös.

Férfiaknál szerintem mindét verzió okés.

2024. júl. 30. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!