Fiúk hogyan tudnám szagtalanná tenni a farkamat?
Figyelt kérdés
Hiába mosom a szerszámot akár napi 100x akkor is van egy erős szaga. Egyszerűen nem tudom tisztántartani hiába az igyekezet, különösen amikor a hőségriadó miatt amúgy is ömlik rólam a viz. Nincs semmi betegségem, barátnőm csak gumiban szopott, de ő is felhívta a figyelmemet h büdös az anakonda.júl. 21. 18:55
11/19 anonim válasza:
Vizsgáld meg a ruháid is.
Használj mosáshoz ruhafertőtlenítőt.
Nem árt megnézni az alsógatya anyagát. Pamut legyen ha lehet, mert az jól szellőzik és felszívja a vizet.
Old spice és egyéb tusfürdők nem biztos hogy mindenkinek megfelelnek, én személy szerint nem szeretem, mert olyan érzésem van, mintha egy vékony réteget hagyna a bőrömön. Sima szappan jobban tisztít szerintem.
A barátnődre pedig annyit, hogy előfordulhat hogy egyébként az orális szexet nem szereti adni, vagy személy szerint neked nem szereti.
12/19 anonim válasza:
Ha már a kérdező is büdösnek érzi, tényleg van valami szaga, nem a csaj finnyáskodik. Esetleg intim mosakodóval próbáld meg, tusfürdőt meg oda rá inkább ne. Plusz jól húzd fel a bőrt és alatta is alaposan, makk pereme alatt is, stb.
13/19 anonim válasza:
Ugyanez volt a problémám,mint Neked kérdező.
A hátrahúzva hordott fityma oldotta meg ezt a problémát.
14/19 A kérdező kommentje:
Hogyan kell igy tartani? Érdekes ez eddig nem volt ötletként de ki tudja.
Ha gondolod írj
júl. 21. 20:09
15/19 anonim válasza:
Nekem szinten, eloszor hatrahuzas, majd meteles
16/19 anonim válasza:
Léteznek ntim lemosók, talán érdemes lehet használni. Mindenképp olyat vegyél, amely jó akár enyhébb gombás ferzősére. Nekem akkor volt nagyon büdös, és "túrós", amikor begombásodott. A lemosó + Canesten segített, azóta nincs gond.
17/19 anonim válasza:
Fitymát hátra kell húzni pisiléskor, hogy ne bele pisilj és cseppek se maradjanak alatta. Akár meg is törölgetheted pisilés után. Fürdéskor is fontos lenne utána szárazra törölni. Esetleg próbáld meg a fitymát napközben is hátrahúzva tartani.
18/19 anonim válasza:
Nekem is ez a problémám volt, és az intim mosakodó oldotta meg. Más tusfürdő nem működött, az intim mosakodó igen. Azóta mindig ott figyel a fürdőben a hagyományos tusfürdő mellett.
19/19 anonim válasza:
Tusfürdő szerintem még árthat is, ezek tele vannak mindenféle nem természetes összetevővel és ha érzékeny vagy valamelyikre könnyen okozhatnak gondot. Ráadásul a legtöbb iszonyatosan szárít, a szervezeted pedig még jobban fogja termelni a faggyút (túrót), szóval még nagyobb esély lesz a fertőzésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!