Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 19 évesen 14 cm nagyon kicsi?

19 évesen 14 cm nagyon kicsi?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Haverjaim a suliban azzal flexelnek, hogy nekik 17-18 cm-es a szerszámuk én meg tök szégyellem, hogy az enyém csak 14.Ez nagyon kicsinek számít?Messze van az átlagtól?
júl. 16. 18:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nyilván minél többet mondasz annál menőbbnek tűnsz, bizonyítani meg gondolom nem kell.
júl. 16. 22:49
 12/18 anonim ***** válasza:
19%
Lányként írom, hogy nem valami nagy, inkább átlag alattinak tartanám az eddigi tapasztalataim alapján. A vastagsága sokkal fontosabb, ha elég vastag, akkor nem annyira számít, hogy 14 centis. Egyébként ez a 18 centi körüli amit sokan írnak, szerintem nem olyan hű de óriási, és nem is olyan ritka...
júl. 17. 18:25
 13/18 anonim ***** válasza:
hanybol szürted ezt le, kedves 12es lány?
júl. 17. 18:27
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Voltam már azért pár pasival, de nem is annyi vagyok mint a kérdező, hanem kb egy tizessel idősebb.
júl. 17. 18:40
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha most azt mondanák itt hogy a 19 centi a jó, akkor örülnél vagy mi lenne?
júl. 17. 18:53
 16/18 Ypszilon1980 ***** válasza:
Igen, valójában úgyis mindegy, mert ez változni nem fog, ilyen marad. Olyan pár kell, aki ezt elfogadja és megelégszik vele.
júl. 17. 19:12
 17/18 anonim ***** válasza:

17-18 cm az bőven átlag felett van, szóval vagy nagyon "szerencsések", vagy hazudnak.

Nálunk is van olyan suliban aki a farokméretével flexel, de 90% tuti kamuzik

júl. 22. 15:42
 18/18 anonim ***** válasza:
13-14 centi az átlag. Ha nem nyomják be a belükig a centit egy kis túlzással persze.
júl. 28. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!