Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Másnak is érzékeny a jobb heréje?

Másnak is érzékeny a jobb heréje?

Figyelt kérdés

Sajnos a jobb herémnél van egy visszér megnagyobbodásom már 10 éve, eddig azt mondták nem szükséges megműteni, mostanság viszont fáj is ha sokat ülök, állok.

Ma megvizsgáltam tapogatással mindkét herémet, és tapasztaltam hogy a jobb herém érzékeny. Leginkább alul/mögötte a mellékheréknél. Felül a mellékhere csatlakozásánál mindkét herén érzek egy kis pöttyöt, pont ugyanott. Az szerintem természetes. Viszont a bal herém nem érzékeny, ellenben a jobbal. Miután megfogdostam, enyhe sajgás van benne, az érzékenysége sem olyan hogy sikítok, csak kellemetlen, a sajgás is. Ez az érzés felmegy az alhasamig.

Remélem nincsen semmi komoly, tervezek elmenni orvoshoz vele, de kicsit aggaszt. Hererákot nem gondolok, mert méretre, súlyra, állagra egészéges, és nincsenek nagy kemény csomók rajta.

Valakinek volt már hasonló esetleg?

2024. júl. 4. 10:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kaptál rá antibiotikumot?
2024. júl. 6. 00:09
 12/15 A kérdező kommentje:
Persze. Jelenleg egy közepes erősségű derék zsibbadás áll fent mióta bevettem, ez sugárzik a lábakba is. Nem tudom van e összefüggés. Bevétel után 5 perccel érezni kezdtem.
2024. júl. 6. 00:16
 13/15 anonim ***** válasza:
Nincs összefüggés 1 szem antibiotikum és ez között. Ne parázz ilyen szinten rá a dolgokra és ne agyald túl.
2024. júl. 6. 06:39
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs köze az antibiotikumhoz. Here ultrahangot csinált az orvos?
2024. júl. 6. 13:36
 15/15 A kérdező kommentje:
Persze, csinált. Here, vese, máj ilyesmiket nézett meg. Összefüggést kerestem csak a jelenségben, de már elengedtem. Majd elmúlik.
2024. júl. 6. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!