Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Vaszektómia ügyintézése hogy...

Vaszektómia ügyintézése hogy zajlik?

Figyelt kérdés

Hova kell beküldeni az engedélykérést? Ügyfélkapun keresztül lehet?

Vagy esetleg ha magánszolgáltatónál intézném a műtétet, akkor ők intézik helyettem (ha már fizetek)?

Intézte valaki mostanában?

Feltételeknek megfelelek.

2024. jún. 28. 11:11
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Ha nincs 3 élő gyereket, vagy nem töltötted be a 40. évedet, akkor ne is próbálkozz... egyébként annál az intézménynél kell benyújtanod, ahol csinálni fogják.
2024. jún. 28. 11:54
 2/10 A kérdező kommentje:
Azzal kezdtem, hogy feltételeknek megfelelek.
2024. jún. 28. 12:13
 3/10 anonim ***** válasza:

Annyit tudok hozzászólni, nápam hogy ment, Bécsben, ugyanis itt élek. Releváns lehet, mert itt fizetni kell, és időpontot kérni, majd fél órás műtéttel túl is vagy rajta.

Senkit nem kell róla meggyőznöd, hogy tényleg nem akarsz több gyereket, vagy egyáltalán nem akarsz gyereket, s nem kell 40+ nak sem lenned.

Van egy felvilágosító időpont, és utána pár hétre rá műtét. 2 éve 900€ volt, amiben 2 spermiogramm benne volt. Ezek után kiállítanak egy igazolást, miszerint steril vagy.

Én idén még egyszer elvégeztettem spermigramot, hogy tényleg nulla-e. Újra megkönnyebbültem, hogy sikeres, s nem lesz több gyerekem.

Hajrá! Ha 400.000Ft körül van a műtet, ajánlom Bécset. Bárkinek megcsinálják a klinikán, kérdezősködés nélkül.

2024. jún. 28. 20:46
 4/10 A kérdező kommentje:

Melyik klinikán csináltattad?

Magyarokat fogadnak?

Amúgy 41 vagyok. Mo-n is fizetős.

Német nyelv nem gond.

2024. jún. 28. 20:50
 5/10 anonim ***** válasza:

Az itteni urológusok szinte mindegyike elvégzi a magánrendelőjében.

Én itt élek 16 éve, de (még) magyar okmányaim vannak. Senkit nem érdekelt. A kassza nem fizeti (Egészségügyi biztosító) úgyhogy fixen fizetni kell. Fizető pácienst pedig nem szűrik nemzetisége szerint. Nekem 2 éve 900€ alatt volt. Manapság 1000€ lehet, ezért írtam 400.000Ft-ot.

Spermigrammot laborban 30€-ért tudtam csináltatni. Az csak a lelki megnyugvásomért kellett. 2 évente fogok, még párszor, aztán azt is elengedem.

2024. jún. 28. 21:08
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Pro:woman volt a klinika neve.

Sajnos csak volt, miután szigorítottak a magzatelhajtáson, túl kevés nő ment hozzájuk, és bezártak. Mindez az utóbbi 2 évben.

Remélem a vazektómián nem szigorítottak!

2024. jún. 28. 21:11
 7/10 A kérdező kommentje:

Eddig ezeket/őket találtam:

[link]

[link]

[link]

Esetleg ismered?

2024. jún. 29. 05:12
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem, egyiket sem.

Orosz Pál viszont magyar urológus, igaz Wiener Neustadtban van a rendelője.

(Bécsújhely?)

Az Uromed árai megegyeznek azzal, amit besaccoltam 2 év inflációval.

2024. jún. 29. 07:37
 9/10 anonim ***** válasza:

Legalább a nevét tanulnád meg rendesen leírni.

[link]

2024. jún. 30. 17:11
 10/10 A kérdező kommentje:

[link]

Bármilyen hihetetlen neked, mindkét írásmód helyes.

2024. jún. 30. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!