Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Amfetamin tartósan tönkre...

Amfetamin tartósan tönkre teszi az erekciót?

Figyelt kérdés

Én 19 évesen szívtam egyszer egy nagyobb adagot és azóta nem áll fel rendesen. Meg korai magömlés én is lett.

Szervi bajom nincs urológus is megvizsgált már sokszor

Több mint 10 év telt el azóta és nem javul

2024. jún. 23. 18:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nem attól az egy alkalomból van
okt. 24. 12:31
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Miben nyilvánult meg a túladagolás? Csakmert az itthoni szpídek grammja nagyrészt szárazon kb. 200-250mg igazi amfetamint tartalmaz, már ha egyáltalán az van benne. A túladagolás nagyjából itt kezdődik, feltéve ha egyszeri adag, redoseolgatva pedig akár 2 gramm is elfogyhat egy este alatt anélkül, hogy bajod lenne, a szenvedős másnap-harmadnapot leszámítva. Főleg azért írom mivel először próbáltad, nagyobb adagok után a lejövetel tud annyira szar lenni hogy azt hidd, túladagoltad. De a sima amfetamin túladagolása sem okoz merevedési zavart, szívrendszeri és keringési problémákat viszont annál inkább.
okt. 31. 09:24
 13/18 A kérdező kommentje:

Köszi hogy írtál .

Igen én egy grammot használtam majdhogynem szinte egyszerre nem tudtam hogy nem úgy kell adagolni .

okt. 31. 10:43
 14/18 A kérdező kommentje:
Azt éreztem hogy bizsereg jobb szót nem tudok rá “zsibad” hátul a fejem .
okt. 31. 10:44
 15/18 A kérdező kommentje:
A farkas meg össze ment kicsire és nem tudtam pisilni ez főleg a vége feé volt .
okt. 31. 10:46
 16/18 A kérdező kommentje:

Ne haragudj át javította a telefon

Akartam írni farkam .

okt. 31. 10:48
 17/18 A kérdező kommentje:
Reggelre pedig nem volt rendes merevedésem meg fájt az elélvezés .
okt. 31. 10:58
 18/18 anonim ***** válasza:
A fejzsibbadás normális, nekem gyakran még a másnapján is visszajön a bizsergő érzés. A farkad is normális hogy összemegy, mivel ez a cucc nagyon erős érszűkítő (szerintem nincs olyan stimuláns használó akinek a hatás alatt ne menne össze, gyakorlatilag minnél többet szívsz annál kisebbre megy össze), gyanítom ezért is fájhatott a másnapi elélvezés, meg hát azért 1 gramm egyszerre nem kis adag, de általánosságban elmondható, hogy ha a drog csúcshatása közben nem lesz bajod tőle, valószínűleg később se, főleg egyszeri alkalom esetén. Szerintem az erekcióprobléma, és ez az egy alkalom nincs összefüggésben, de remélem sikerül rá megoldást találni!
okt. 31. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!