Kevesebb az ondóm mint 10 évvel ezelőtt, ez természetes, hogy csökken a mennyiség, vagy valami gond lehet?
Figyelt kérdés
39 éves vagyok.2024. jún. 14. 08:53
2/7 anonim 

válasza:

Abszolút. 25 éves kor után elkezd hanyatlani a férfitest.
3/7 Ypszilon1980 

válasza:

Lehet gond is, de lehet csak a kor miatt van, meg nem is mindig minden ejakulátum ugyanannyi, de a spermiumok mennyisége lehet több ettől még.
4/7 anonim 

válasza:

Én is így vagyok ezzel 37 évesen. Valamikor több valamikor kevesebb. Függ attól mennyire vagyok pihent, mit milyen minőségben és mennyit eszem, mennyi a folyadék bevitelem, mennyi alkoholt ittam az elmúlt 2 hétben, mennyi stressz ért, milyen a lelkiállapotom. Ezek befolyásoló tényezők.
Viszont ne keverd az ondó mennyiséget a benne lévő spermiumok számával.
5/7 anonim 

válasza:

Az ondó mennyiség attól is függ, hogy milyen gyakran ejakulálsz. Még két-három egymást követő aktusnál is csökken a mennyiség, hiszen a természetben sem nemz egy férfi naponta több utódot.
6/7 anonim 

válasza:

Ha nincs más panaszod akkor természetes. Nálam is csökken a kor előrehaladtával. Cink tabletta és sok folyadék tudja egy kicsit növelni de csodát ne várj tőle.
7/7 anonim 

válasza:

A kút is csak akkor ad sok vizet, ha rendszeresen használod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!