Mire jó a Kegel-gyakorlat? Milyen előnyöd származott belőle?
Figyelt kérdés
jún. 11. 12:52
1/7 anonim válasza:
Nekem vizeletmegtartási problémáim vannak/voltak és abban nagyon sokat segített.
2/7 anonim válasza:
Én is azt akartam kipróbálni, de Kriston Andrea azt mondta, hogy az többet árt, mint használ, helyette a Kriston intimtornát ajánlotta... El is olvastam a férfiaknak írt könyvét, oktatót is majdnem felkerestem, de aztán arra nem is volt szükség. Merevedési problémák miatt amúgy, amin segített szerencsére.
3/7 Senior Séf válasza:
Megmondod a könyv címét, utsó? Előre is köszönöm.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Orgazmus kontroll tekintetében van előnye, vagy az pusztán pszichés úton elsajátítható?
jún. 18. 15:49
5/7 anonim válasza:
3- Kriston intim torna férfiaknak - A férfierő megtartása a címe.
6/7 anonim válasza:
4 igen, abban nagyon is segített nekem.
7/7 anonim válasza:
Micsoda véletlen, Kriston Andrea szerint a Kegel nem jó, mert azt az egesz világon sikerrel használják, évtizedek óta. De bezzeg az ő Kriston tornája, meg az ő, azaz Kriston Andrea által írt könyve a kiváló.
Értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!