Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Honnan rendeljek minoxidilt?

Rozsapatrik kérdése:

Honnan rendeljek minoxidilt?

Figyelt kérdés
Már e-magról rendeltem Kirkland Minoxidilt, azt használtam hónapokig de kétlem, hogy valódi a termék. Itt az oldalon olvastam, hogy többen is ajánlották a drogeriaplusz.hu és a vital-hair.hu oldalakat. De olvastam ahol a Revicapil-t ajánlották vételre a BENU gyógyszertárakban. A Bioevát is ajánlották de úgy tudom ha az ember onnan rendel azt megvámolják. Elsősorban a kérdésem az lenne, hogy inkább a drogeriaplusz-ról vagy a vital-hair-ról rendeljek illetve az ott található termékek (Kirkland Minoxidil) eredetiek-e? A témában bármi féle tanácsot elfogadok mivel nem sok infó van róla magyar intereneten. A cél az lenne, hogy eredeti és nem hamisítvány minoxidilt tudjak venni/rendelni itthon.

jún. 8. 13:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Én a vitalhair oldalról rendelem a regaine minoxidilhabot. Szerintem eredeti mert némileg hat, de önmagában ez nem csinál semmit, ami hosszútávon segítséget nyújtana. Ez csak a telogén fázisból húzza ki a hajhagymákat, de az a hormon, amit a hajat a telogén fázisba viszi, az ugyanott ott van. Nézz körül kiegészítő termékek után, pl finasterid, dutasterid oldat, ezeket a minoxidilmax oldaláról tudsz rendelni, kb 20-27 ezer Ft, ez kb 2-4 hónapra való adag, plusz mellé a minoxidilhabot is használd.
jún. 9. 23:06
 2/2 anonim válasza:

Én is emagról vettem Minoxidilt. 10 ezer volt 3havi adag + egy dermaroller. Nem mindig használtam az elején(kb 1,5hónapja van),de szerintem nekem elég szépen elkezdett már most végre megindulni a növekedés, pedig sajnos babaarcom van. Már látszanak az arcomon a feketébb szálak is, fénybe pedig a nagyon vékony kis babaszálak, azok viszont dúsak.

Úgyhogy én azt mondanám, hogy rendben van a termék, de lehet csak pont akkor kezdtem el használni, amikor alapból is megindult volna már a szőrnövekedés.

20/F

jún. 25. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!